MINUS 20 I BILEN NÅR JEG VAR FERDIG

ETTER JOBB I DAG HADDE JEG EN PLAN OM Å GÅ PÅ SKI I SOLA.
Det skar seg fort 😂 sovna på sofaen og alle som har sovnet på sofaen på dagtid vet hvordan man da føler seg når man våkner.

TRENA MYE ,VÆRT MYE PÅ JOBB OG STYRA ENDEL MED ANDRE TING DE SISTE 8-10 DAGENE SÅ VAR IKKE NOE RART JEG SOVNA PÅ SOFAEN.

Men skitur ble det ,dog ikke i sola og det var dritkaldt siste 1.5t spesielt og for første gang på sikkert 30år skulle jeg ønske at jeg hadde noe under overtrekks-buksa,blei kaldt på låra gitt.
Viste minus 20 i bilen,men i myrene innover Flannumsmarka mistenker jeg at det var noen grader kaldere.

DAGENS TRENINGSØKT(ER)
Planen var å gå en mega-rolig tur med ett maksdrag på litt over 4km.
Det ble selvfølgelig gjennomført 😉
Men det er på dager som i dag når jeg skal gå maks at jeg skulle ønske jeg hadde skiutstyr som var av noe nyere modell med perfekt glid og spenn,hadde garantert gått endel fortere,men men satt i hvertfall ny årsbeste 30 sek bedre enn forrige fredag og kun 5 sekunder bak min egen rekord på nymotens skøyteski for 2 år siden,så formen er nok bedre enn på mange år.
Ikke så rart for jeg har trent veldig bra siste halvåret.
Trener jo alltid MYE ,men har jo satt intervaller på beina(joggesko) i system fordi jeg syns det er gøy og det hjelper jo det
og så tar jeg noen drag eller intervaller på ski nå og da fordi jeg syns det er moro,men det er jo intervaller med joggesko som gir bedre form……..intervaller på ski gjør kun at man klarer å gå fortere på ski .

Etter den skiøkta gjennomførte jeg ca 25min styrke/bevegelighetstrening.

NESTE PÅ PROGRAMMET NÅ ER «THE VOICE» PÅ TV2.
Syns det er kjekt å se på,men ingen vil nok noengang i mitt hode danke ut hu her 😜


NY DAG MED NYE MULIGHETER I MORRA.
Først en tur på jobb utenom arbeidstid fordi jeg er grei mot folk som er greie mot meg og hva gjør man ikke for unge kvinner(så lenge de holder hva de lover)😉

Deretter intervall med joggesko med den vanlige «gjengen» og håper mange kommer av begge kjønn og ulik kvalitet ,det er for alle og alle skal føle seg velkomne 🏃‍♀️🏃‍♂️

HA EN FIN FREDAGSKVELD ,MED ELLER UTEN THE VOICE.