Denna sangen sier vel det meste og man skal ikke glemme,selv om man har det tøft noen ganger ,at en er ikke alene og sannsynligvis mange som har det mye værre.
Det hjelper kanskje ikke så mye å høre om andres lidelser og tap når man selv har det tøft,for det man trenger da er støtte,forståelse ,trøst og noen å snakke med.

Siden jeg har begynt å skrive om min psyke,så kan jeg like godt fortsette.
Egentlig er det ikke så komplisert,det er 2 ting som er hovedårsaken og som det fint går an å få gjort noe med…….problemet er at jeg pr i dag ikke klarer å fikse det og ting har tårnet seg litt opp etter sommerferien og mange tanker flyr gjennom hue når jeg er alene,mens når jeg er sammen med andre,på jobb eller ute og trener får jeg litt fri fra dette og derfor prøver jeg nå å være minst mulig hjemme og alene.
Så de 2 tingene bør ordnes opp i relativt fort,for selv om jeg er ganske sterk psykisk på de fleste områder,er det grenser for meg også……..

Natt til i går og dagen i går var helt jævlig tankemessig ,og det er første gang trening ikke har hjulpet…selv om jeg staka 54km på rulleski med Meat loaf på øret 😉 Men satser på at det var et engangstilfelle .

…så ikke før jeg kom på jobb 2300 etter en gåtur på 4km i 10 minusgrader,forsvant all dritten,men så har den også vært borte helt frem til nå…….nå sitter jeg alene ,hører på musikk ,skriver på blogg og så sveiver de tankene inn over meg kjenner jeg,men men lite jeg får gjort med det før som sagt de 2 tingene som er hovedårsaken er ordnet opp i.

Men i dag har jeg da også «holdt det gående» hele dagen.
dro fra jobb ca 1130,gikk en tur på snaue halvannen time før jeg dro på Gym2000 og trena litt over 2t (kombinasjon av jobb og trening)
Rodde faktisk 20km (Intervall,) annenhver kilometer sakte/fort …….de gærne har det godt blir det sagt 🙂

Deretter satt jeg på med søstra til Åmot og dro på Åmotsenteret…..prata med folk,tippa litt trav(det var ikke noe suksess) så selvfølgelig på Trav og hørte på gamle «røverhistorier» …….morsomt det.

Er jo det som er…..man må prøve å unngå de situasjonene i størst mulig grad som gjør at man tenker,grubler og kanskje tar seg ei ØL for mye.
Nå skal jeg ikke foregripe begivenhetenes gang,men jeg redder meg på at jeg tar de rette valg,er forholdsvis oppegående og er i fysisk god form.

Nå skal jeg snart på jobb igjen.…bør være på plass kl.2300…..egentlig hater jeg å gå og ihvertfall i 10 minus,men har ikke noe valg…….ringe taxi er eneste andrevalg så seint på kvelden…..vi får se………..men jeg elsker å være på jobb for tia og det er jo noe nytt 😉

Er ikke dette rett og slett slik mange har det i dagens samfunn?
Jeg tror det,men de færreste tør å si det……jeg driter i sånnt og tror faktisk det er en fordel selv om man kanskje fremstår som «syk i hue»,men tror jeg er ganske «normal» jeg ….hva nå det vil si å være «normal»