SOM «VANLIG» STARTET DAGEN PÅ JOBB.
Klokka ringte kl.8 etter snaue 4t søvn…..da var det bare å sprette opp og gjøre det jeg skal….eller dvs jeg spratt vel ikke opp akkurat 😉 men det går alltid greit ……..

UT PÅ RULLESKI.
Rett fra jobb dro jeg ut på ei stakeøkt…..og den skulle inneholde ca 38km staking med 13km «alt jeg kunne» såkalt distanse-staking.
I ca 25 grader var det ganske fint,og selv om jeg følte meg sliten når jeg startet var formen faktisk veldig god…..og på den harde delen var jeg på høgget hele tia og persa med 46 sekunder…….ikke verst for en «gammel mann»


BRANN I VIKERSUND.
Etter treningsøkta måtte jeg en tur til apoteket i Vikersund…….fått noe væskefyldte utslett som klør no jævlig………sannsynligvis etter bading for jeg hadde samme problemet i juni hvor jeg også badet og solte meg.
Satser på at kortison-salva gjør susen.

Mens jeg da var i Vikerund fikk jeg se tykk røyk som steg opp fra området hvor jeg jobber,så av en blanding av nysjerrighet og frykt reiste jeg opp for å sjekke.
Det var gamle lærerboligen som stod i fyr og flamme…….4 manns bolig som er benyttet av flyktningtjenesten de siste årene.
Ikke så mye å si om det bortsett fra at det selvsagt var trist for de 4 familiene som bodde der.
Men så lenge det gikk bra med alle beboerene ,er vel tross alt det det viktigste.

Uten å være noen ekspert vil jeg tro det var flaks at det i dag var vindstille……kunne fort spredd seg til andre boliger med litt vind vil jeg tro.


RULLESKITUR PÅ KVELDEN.
Ny treningsøkt stod for tur etter litt praktiske gjøremål i leiligheten.
Valgte rulleski…….en helt grei tur som ble avsluttet med 30min styrke.


UVÆRET KOM FORT OG FORSVANT LIKE FORT,MEN MENS JEG KJØRTE DE 6KM TIL JOBB LYNA ,TORDNA OG REGNET DET GANSKE HEFTIG OG HVOR MANGE LYNNEDSLAG DET VAR I MODUM I LØPET AV 30-40MIN VET JEG IKKE,MEN MANGE VAR DET…..

DA FÅR VI HÅPE MORRADAGEN BESTÅR AV ANDRE TING ENN LYN,TORDEN OG HUSBRANNER.


SOL,VARME OG BADESTRAND HADDE VÆRT NOE 😉