veldig fornøyd med det bilde 😉 Tyrifjorden sett fra Vikersund-brua

JODA JEG ELSKER Å STYRE DAGENE MINE JEG ,GJØRE DET JEG VIL OG HA MASSE TID TIL AKKURAT DET JEG VIL,MEN ET STED GÅR GRENSEN PÅ HVOR MYE TID JEG TRENGER OG DØDTID BLIR FOR MEG FORT VELDIG KJEDELIG.

NÅR JEG DA I TILLEGG TRENER MYE MYE MINDRE OVER TID ENN PÅ SIKKERT 30ÅR,JA DA VAR DET GODT Å FÅ NOE ANNET Å GJØRE OG Å TREFFE ARBEIDSKOLLEGER IGJEN.
Ikke leser jeg bøker,ikke ser jeg på Tv ,ikke spiller jeg playstation eller andre spill verken på mobil eller andre dupeditter.
Ikke har jeg hytte på fjellet(det kunne jeg faktisk ikke tenkt meg heller) ikke har jeg hytte ved sjøen(det kunne jeg godt tenkt meg) og ikke har jeg andre å ta hensyn til i hverdagen bortsett fra de jeg evt trener med,så dagene blir fort lange og spesielt når sommeren er over og badestrender er lite aktuelt.
Er ei heller noen friluftsmann så gåturer på fjell og i skog står jeg glatt over,samme med bærplukking (syltetøy er det nok av på KIWI)
SÅ DET VAR GLIMRENDE Å BEGYNNE Å JOBBE IGJEN.
Nå hørtest det ut som jeg ikke har andre interesser enn trening men joda liker å høre på musikk,er veldig glad i å snakke med folk ,liker å oppleve nye steder(helst med joggesko eller rulleski) elsker jo sol,sommer og badestrender og kan til nød ta med meg ei fiskestang mest for å koble av.
Også som dere kan lese ,så liker jeg å skrive…..jeg elsker å skrive………ikke bare om meg selv ,men om egentlig alt jeg har peiling på.

Alltid vært interressert i lokale saker og ting,men hjelper jo ikke hvor mye man roper .
De som styrer Modum i dag er langt i fra «lutter øre» så det er det jo ingen vits i å bruke energi på.

Ungene er jeg selvfølgelig interresert i ,men de bor litt for langt unna til at jeg kan styre med de på fritiden ,men sånn er det og sånn blir det.

DAGEN I GÅR BAR PREG AV AT JEG MÅ TA DET LITT MED RO.
«må og må» jeg MÅ ingen ting,men for at jeg skal komme tilbake på det nivået jeg var løpsmessig for 3 uker siden MÅ jeg ta det med ro.
Og det MÅ jeg akkurat nå for akkurat nå syns jeg det er det artigste jeg gjør.
Løpe «fort» på beina er en egen fysisk tilfredstillelse som jeg ikke kan sammenligne med annet enn å gå fort på ski og det siste har jeg lagt fullstendig på hylla ,litt synd egentlig for er nok bedre skiløper enn løper,men jeg gidder ikke og har heller ikke mulighet til å følge med på utviklingen innen utstyr.
Løping er greit og realt……et par joggesko eller 3 som passer til føttene så er det kun opp til en selv.

Nå løper ikke jeg fort lenger da ,det er jo flere minutter saktere bare på en 5km,men alt er relativt og så er jeg visstnok ikke 25år lenger heller……det siste er litt dumt men det får jeg absolutt ikke gjort noe med.

Det sies man ikke er eldre enn man føler seg og det er forsåvidt riktig for jeg føler ikke at jeg er 55 men kjenner jo at kroppen er stivere,det tar lengre tid å restituere seg,jeg klarer ikke å presse meg som før,02-opptaktet er sikkert begredelig i forhold til for 25 år siden og …….lista er lang,men jeg føler meg som 25 i hue og der ligger kanskje litt av problemene også når det gjelder trening og at jeg da går på en smell i ny og ne.
Men men ærre så farlig a?

Akkurat nå er det litt «farlig» for jeg håper jo å hjelpe ei til å sette nye rekorder på ulike distanser og det gjør at jeg må skjerpe meg.….og det er litt godt for da kan det jo hende jeg også klarer å trene med overskudd og kanskje løpe fortere enn på mange år.

Målet mitt er å klare å ligge på 3.40-3.45min/km over lang tid og det syns jeg absolutt jeg bør klare ,men igjen ærre så farlig?.
Hvem bryr seg liksom???? Får verken spalteplass i VG,eller andre aviser ,ei heller sendetid på TV ….så ærre så farlig?

Men ja jeg har lyst til å løpe fortere enn på mange år for min egen tilfredstillelses skyld og kanskje enda mer har jeg lyst til å bidra til at Benedicte setter nye perser,det hadde vært kjempekult og da MÅ JEG SKJERPE MEG.

GÅRSDAGENS TRENING VAR SOM FØLGER.
1.Kort rolig staketur på rulleski,kan ikke huske sist jeg tok i så lite ,men det var planlagt.
2.Joggetur med bl.a Benedicte .


DAGEN I DAG STARTET PÅ JOBB,HELDIGVIS MÅ JEG NESTEN SI.
Deretter hadde jeg flere ting «på tapetet» .
Trening ,løping selvfølgelig,med 2 stk.
Forhåpentligvis en tur på stranda.
Og ikke minst 1t akupunktur,kopping og massajse hos Cecilie Sandvold.
Pluss det vanlige…….vasking av klær osv…….

For å begynne med det siste først.
Var som jeg antok ,2 støle lår spesielt på yttersiden,som igjen har en sammenheng med bl.a «ustabile hofter» pluss akkurat nå litt «høl i hue trening» og noe rusk bak i den ene skulderen.
Men regner med det er fikset nå 😉
Var ihvertfall 1t med behandling pluss at jeg nå sitter med noen plastre som lukter helt jævlig ,men visstnok skal gjøre bra.Og ja jeg har brukt dette før,men den lukta 😣
Men uansett takk til Cecilie Sandvold 🙏


DAGENS LØPETUR GIKK BEDRE ENN DE SISTE DAGENE OM IKKE NOE ANNET.
Avtalte løpetur med Hans Egil og Sander.

Syns jeg løp veldig rolig ned til Rolighetsmoen som forøverig er Modums fineste gressbane som nå skal vike plass for boliger mens de skal bygge kunstgressbaner på Skredsvikmoen…..men er det noe vits i si noe til en ledelse uten antenner????? NEI jeg gidder ikke mer.

Men uansett løp jeg rimelig lett i dag og ble etterhvert løpende alene.
Ble en runde på 15km 2-3km lengre enn planlagt.(det er jo å typisk meg ) og syns det gikk veldig greit hele ta i uten å ta i noe spesielt.


ETTER EN BITTE LITEN TUR PÅ JOBB FOR Å ASSISTERE LITT ,BLE DET EN TUR PÅ POLLEN MED LITT SOLING OG BADING.
Pollen er et fint sted ,bare synd mange unge vegrer seg for å dra dit på kveldstid pga noen idioter som både lager kvalme og ødelegger.

Ikke tegn til kvalmende oppførsel eller hærverk i dag ,så da kunne man slappe av en times tid …….deilig det i stekende sol 🌞

DA ER DET VEL BARE Å SLAPPE AV FØR EN SKAL PÅ JOBB.

HA EN FIN KVELD.