AT GUD IKKA FANTES FANT JEG VEL UT I 1983

ETTER AT JEG FLYTTET TILBAKE TIL MODUM ETTER MANGE ÅR I STAVANGER HAR JEG PRØVD Å KNYTTE ET NETTVERK MED FOLK SOM DET BÅDE GÅR ANN Å PRATE MED OG SOM HAR TID.
I løpet av 4mnd har 2 av de dødd av sykdommer,begge yngre enn meg og i tillegg har jeg andre bekjente som har bukket under for sykdommer den siste tiden(alle yngre enn meg)
Personer som aldri har gjort noen noe vondt,så den rettferdige Guden kan bare drite og dra(unnskyld uttrykket) og jeg synes synd på de personene som tror på Gud og Jesus og alt det greiene der.
Akkurat nå skulle jeg gjerne hatt oppskriften på å gjøre «vann til vin» ,men den finnes nok ikke på samme måte som at ingen kan «gå på vannet» eller «mette 5000 mennesker på 2 fisk og 5 brød»

Forrige helg løp jeg en tur bl.a i Hokksund og løp forbi de verste av de verste når det gjelder å manipuler mennesker med religion.
Smiths Venner …….men de er ikke alene.

Folk får tro på det de vil for meg og hvis de har glede av det og ikke blir utnyttet(bl.a Smiths Venner) eller har en tro som skader barn (som Jehovas vitner) så får de tro på det de vil .

.
VAR IHVERTFALL ET TRIST BUDSKAP JEG FIKK I DAG NÅR JEG FIKK BESKJED OM AT EI JEG HAR SNAKKET MYE MED SIDEN JEG KOM TILBAKE TIL MODUM, DØDE I DAG ETTER EN HARD SYKDOMS-KAMP.
Og når jeg senere i kveld gikk innover Holleia på ski kom jeg til å tenke på hva hun sa for ganske nøyaktig 1 år siden» Neste år Gjermund blir jeg med deg inn til Abelone».
Sånn ble det dessverre ikke.FIKK MEG SOM NEVNT EN TUR PÅ SKI I DAG OGSÅ.
Etter å ha vært på jobb hadde det kommet i løpet av siste døgnet ca 20cm med snø ,så da kunne jeg ta på meg skiene «fra stuedøra» og gå bl.a innover Flannumsmarka og nå også i terrenget,samt på jordene i maskinkjørte løyper.
Var fint det i minus 2 grader selv om det var endel overvann i terrenget på myrene i Flannumsmarka.

HA EN FIN KVELD OG LITE TIPS TIL ALLE SKIGLADE MENNESKER.
MANGE FINE LØYPER FRA HAUGERUDSLETTA ,BÅDE INNOVER FLANNUMSMARKA OG PÅ JORDENE.
KORTREIST OG PASSER FOR ALLE.