Bildet er riktignok fra Sverige,men det gjenspeiler vel meg ganske bra …..i treningsklær.

De 2 siste dagene har vært litt opp og ned,ikke psykisk men reint fysisk.
Natt til i går hadde jeg så jævla vondt i magan at jeg ikke fikk sove og spydde en rekke ganger……..ganske sikker på at årsaken var at jeg spiste fiskesuppe som var utgått på dato….
Aldri vært nøye på mat og dato eller ikke har aldri spilt noen rolle,men kanskje en skal være litt påpasselig i forhold til fisk.
Mat er for meg kun for å overleve,ingen ting annet………Har alltid spist ut i fra hva jeg skal gjøre eller har gjort og ett fett hva det er selv om jeg har en forkjærlighet for brunost og havregrøt 😉

Skulle jobbet dagvakt,fra 9 til 16,men hadde ikke sjans….prøvde faktisk å gå til bussen,men skjønte jo fort at det var helt tåpelig ,så da sov jeg heller til 1130 og sakte men sikkert ble formen bedre og bedre…….
Blei litt trening …….løpetur på 15km og så styrke på Gym2000.
Så vil jo mange si «da kunne du likeså godt gått på jobb» …JA klokka 1300 kunne jeg gått på jobb,men det ække så enkelt når en jobber turnus og vakter blir satt inn osv…….også håper jeg vi har kommet litt lengre i samfunnet at når man er sykemeldt eller syk bør man holde seg inne fordi «noen kan se deg»……det greiene der,tilhører oldtiden………jeg har ihvertfall aldri brydd meg.

Men i dag har jeg vært på jobb 🙂
Som vanlig fikk jeg litt dårlig tid 😉 og jeg går jo på beina til jobb ca 4,5km så det er jo ikke gjort på et blunk………liker egentlig å gå og rusle,men i dag måtte jeg «gå på» og underveis oppdaget jeg at jeg hadde glemt snusen hjemme……..det er krise…..så da måtte jeg gå som faen for å gå innom en butikk og i tillegg rekke jobben til kl.9 og ja jeg rakk det på minuttet 😉


Jeg syns det faktisk er kjekt å være på jobb..……..det er jo noe nytt når det gjelder meg,men det handler jo om mange ting……..de man jobber sammen med,de jeg jobber for,pluss at livet ikke lenger kun dreier seg om å løpe fortest eller gå fortest på ski……
FOR ALL DEL,JEG HAR JOBBET SAMMEN MED MANGE HYGGELIGE MENNESKER OPPIGJENNOM ÅRENE SÅ DET ER IKKE DER DET LIGGER,DET ER HELE SETTINGEN SOM JEG TRIVES MED.
Handler det om penger??? Nei ikke i det hele tatt,men selvfølgelig greit å få lønn,men i de jobbene jeg har i dag handler det mye mer om å hjelpe og være til stede…….jeg jobber jo som Brukerstyrt Personlig assistent og som fritidsaktivitør……….


Ikke alle vet hva BPA betyr,men jeg kan bare si det sånn at hadde ikke BPA blitt «oppfunnet» for mange år siden i Sverige,hadde mange mennesker i dag som nå bor hjemme ,blitt stuet bort på en institusjon……så er jobben viktig? ja den er alfa og omega for de det gjelder.
Og hva jeg gjør? Jo rett og slett det de ikke klarer av dagligdagse ting pluss litt annet som jeg av taushetsplikt ikke kan gå inn på.

Etter jobb ble det løpetur på 15km og litt styrke på stuegulvet.
Formen? den er helt grei,men har en vond legg,to vonde tær og litt vondt i «lysten» pga det møkkaværet vi har i Modum for tia……

På løpeturen klarte jeg å havne midt oppi ei ulykke og det ser veldig alvorlig og dramatisk ut på kvelden,i mørket med masse blålys og sirener.
Men etter lokalavisen å dømme,gikk det bra………ihvertfall ingen dødsulykke.


Er alltid hensynsfull og er ikke sånn som stopper opp og tar bilder ved ulykker…..så dette er ca 400m unna selve ulykkesstedet.

Det var liksom de dagene…………I morra er det sesongåpning i langrenn på Beitostølen og ja selv om jeg ikke har gått på ski i år og føler meg ferdig med langrenn,så kribler det litt …..må innrømme det……

Da får en vel bare ta det med ro da……..uten bil kommer man jo ikke langt uten å gå på beina i Modum på kveldstid……..så da får jeg bare sitter her da og høre på YouTube og kanskje se litt TV.