JUL I ANNERLEDESÅRET FOR MEG BYR PÅ NOEN MENTALE UTFORDRINGER.
Ikke alle klarer å sette seg inn i dette og det er helt greit.
Når jeg har 4 barn i Stavanger,har ikke vært sammen med de fysisk siden begynnelsen av oktober og er usikker på når neste gang blir,setter det jo noen følelser i gang.
Skype,sms,messennger og telefon er greit det og veldig bra at vi har så mange muligheter i 2020,men det blir bare en nødløsning, for fysisk kontakt kan aldri erstattes med alle verdens «duppedingser».
Eneste man kan gjøre i disse tider er å se fremover og håpe at ting blir bedre utover i 2021.

HADDE EN FLOTT JULEAFTEN.
Var bedt i selskap til min onkel Odd Flattum og det er jo alltid hyggelig,men før det var egentlig planen å gå en tur på ski.
Men når jeg så muligheten til å få en løpetur med Camilla Friseid,var jeg ikke i tvil ,uansett forhold på Øståsen hadde jeg nok valgt henne i steden for ski.
I flott vær,med hyggelig selskap løp jeg 15km og syns alt bare var helt topp 🏃‍♂️🏃‍♀️😊

SELVE JULEKVELDEN GIKK VELDIG FINT.
Hyggelig selskap med mange hyggelige mennesker.
Onkelen leste et egetkomponert juleevangelie før maten,skal ikke gjenta det her,men skal vel ikke stikke under en stol at det var et stikk mot dagens ledelse politisk i Modum ,ganske så passende spør du meg 😉


1 JULEDAG ,TRENING,JOBB OG TRENING.
For første gang i mitt liv har jeg jobba 1 juledag ,i annerledesåret,men det var jo bare kjekt.

Og mens jeg vasket gulv ,hang opp klær osv tenkte jeg «hvis jeg hadde vært så flink hos meg selv hadde det jo sett strøkent ut»,men sannheten er at det gjør det absolutt ikke.
Ikke at jeg er veldig rotete,men ting er liksom ikke på stell hele tide,men men er annerledes å gjøre noe for andre enn seg selv,man blir mer nøye og opptatt av at ting skal være bra.
Jeg blir ihvertfall sånn.

DAGEN STARTET MED EN LØPETUR PÅ VEL 6KM.
Godt jeg ikke så på gradestokken før jeg dro ut,var visstnok minus 9,men men gikk greit det…..en halvhard kort løpetur.
Fin start på dagen for sånne som meg 😉

Etter jobb,ny løpetur.
Denne gang opp Dokka,lett jogg eller tripping som jeg kaller det.
Flott vær,minus 7 grader og formen er egentlig veldig bra,men sliter med en låsning i bekkenet og har en fantastisk kiropraktor som skal fikse dette i morra,2 juledag 👌
Det er bare å takke og bukke,for jeg vet at etter den timen blir kroppen en helt annen…….nesten som å «komme til himmelen»

DA ØNSKER JEG ALLE EN FORTSATT GOD JUL .

HER HØRES DET PÅ MUSIKK OG AKKURAT NÅ……