DENNE HELGEN BESTÅR AV Å VÆRE PÅ JOBB.
Dvs fra fredag ettermiddag til søndag sånn litt før midnatt er jeg stort sett på jobb, bortsett fra når jeg sover.

Derfor må en treningsnarkoman som meg ut å trene før jobb,og det ække lett når samme mann har store problemer med å komme seg i seng før klokka 2.
Så planen med å løpe ut klokka 7 i dag tidlig skar seg rimelig fort 😂 men jeg kom meg ut etterhvert,dog 1 time «forsinka».

I 9 av 10 tilfeller er kroppen min aldri klar for ,stå opp,dra på treningsklær og så ut med joggesko………ski og rulleski er litt enklere da belastningen er lettere.
Så det ble en slitsom tur hvor jeg følte alt var tungt og stivt,men men løp ,eller rettere sagt jogga.
Men det jeg ikke visste var hvor mange kuldegrader det var,heldigvis,for 15 minus ække den beste temperaturen for «en gammel stiv krok»
Og når hamstringen tydelig ikke er helt på lag for tia hadde jeg nok kvia meg enda mer enn jeg gjorde.
Men men ble 15km og du verden hvor deilig det var når jeg var ferdig 😍FORUTEN JOBB BLIR DET MANGE SKYPE-MELDINGER FRA SELINE.(7år)
Men sånn er det stort sett hver dag,og det er bare hyggelig og morsomt.
Men ikke alle spørsmål er like enkle å besvare ,spesielt det gjennomgående spørsmålet»når kommer du pappa?»
Den er litt vrien fordi jeg ikke vet og fordi det føles litt i hjertet når hun spør,men men det kommer en tid etter covid-19 også og innerst inne tror jeg hun vet problemet.

SÅ FÅR JEG SE I MORRA OM KEG KOMMER MEG OPP TIL PLANLAGT TID 🤔 SATSER PÅ DET OG SATSER PÅ JOGGESKO I MORRA OGSÅ.Er visst idrettsgallaen på TV og da passer vel denne sangen best.

HA EN FIN KVELD.