HOLMENKOLLEN KAPELL DESEMBER 2020

NEIDA JEG SKAL IKKE LEGGE NOEN «UNDER MINE FØTTER» ELLER NOE SOM HELST,MEN JA JEG TAR EN TUR TIL OSLO.
Tenkte jeg skulle løpe en tur å bli litt kjent i morra ………roter meg sikkert bort 🙈 men som de sier «det går alltid et tog» eller som i Oslo «en trikk».

Problemet er at man kommer verken på tog,trikk eller buss i 2021 uten en eller annen idiotisk app på telefonen.
Så roter jeg meg bort,vet jeg at jeg heldigvis er i god form å klarer noen timer …..ganske mange også 😉 Så det ser jeg på det som det minste problem egentlig litt moro hvis så skulle skje .

DAGEN I DAG HAR VÆRT GANSKE GREI,HELT ETTER PLANEN.
Takket være Bottolfs sport (Intersport Vikersund) og Nygård Sport (sport 1 Åmot) fikk jeg meg 2 par nye løpesko til en meget hyggelig pris.
Lønner seg å handle lokalt ,både for innbyggerne og for butikkene,mer service,lettere å reklamere hvis det skulle være noe og så bidrar en til at butikkene ikke dør ut.

SÅ DAGENS TRENINGSØKTER HAR RETT OG SLETT VÆRT TEST AV NYE SKO.
Først en kort tur med Adidas Boston 9.
Treningsvenninna løper jo kun i Adidas og er kjempefornøyd,nesten i meste laget noen ganger 😉 så da tenkte jeg «why not try».

Joda de funka helt greit ,typisk sko jeg med mine føtter kan løpe intervall og korte raske turer med. Terningkast 4.
Lett,romslig og bra på tåballene.
For mine føtter,litt for lite demping i hælen så langturer med «landing på hælen» går nok ikke FOR MEG med disse skoene.
ØKT 2 MED HOKA CARBON X.


Skulle løpe 3000m på bane …….hater å løpe på monotont underlag og bane i tillegg ække noe for meg i 2021,men tenkte «kan jo slenge med».
Det realistiske målet var å løpe under 12-min…..er ikke trent for høyere fart selv om jeg på en god dag kan ligge der lenge ,så 11.40min var helt greit .
Åpna på 3.34 i følge strava på første 1000m ,burde jo klart å liggi der ,men, jeg vet ikke ,kanskje er det hode som ikke orker å pine seg lenger etter 45år med konkurranser for syns egentlig de gikk lett hele tia…….samma det ,var moro tross alt ……og at jeg var 2min36sek bak pers er jo bare å glemme,det er tross alt 15år siden.

Dessverre har treningsvenninna blitt forkjøla etter ferietur, så etter en lang samtale med henne tidligere i dag ble det klart at hun ikke stilte til start, naturlig nok,det var litt dumt for det pleier å være perfekt matching.
Men men forkjølelser skjer innimellom og er ikke verdens undergang,har jo akkurat vært plaget med det samme selv.
Jeg var ihvertfall med å løp det jeg var god for i dag.DET VAR DEN DAGEN.

HA EN FIN KVELD OG NATT.