TIDEN GÅR MEN AABY BESTÅR.
Riktignok vært mye skader de 2 siste åra,men regner med at du kommer tilbake i praktslag neste løps-sesong.
Går riktignok ikke like fort som før men det holder til å slå de aller fleste den dag i dag også ,som under Olsokløpet en varm sommerdag en gang på 90-tallet.
1.10t på halvmaraton i den løypa var jo ganske fort selv om jeg antar du kontrollerte konkurrentene det meste av løpet.

BLE VEL KJENT MED DEG FOR 40ÅR SIDEN I SKILØYPA.
Og etter den tid ble det mange skirenn og samlinger ,samt treninger foran mange skisesonger,for det meste med joggesko og ski på beina.
Det var kretslagssamlinger med Halvard Holte,Øyvind Moen og fler.
Private skisamlinger på Geilo,Beitostølen og ikke minst Sjusjøen.
Samt knallharde intervalløkter med Johan Kaggestad som trener og mange lange løpeturer i høy fart,jeg hang som regel bak deg og brødrene Bye «som et slips» på de faste 3-timersturene i Flannumsmarka hver søndag,bortsett fra noen litt mer ekstreme turer bl.a den tøffeste for min del t/r Grønnknuten fra Hæretoppen i høy fart ,du og Roar brukte vel 5.5t mens jeg hadde nok med å komme meg i «mål» fra Presterudmyrene og var vel 30min etter dere,men faen for en tøff tur.
Og det verste er jo at du løp den turen 1TIME fortere senere på høsten……det er jo helt vannvittig og jeg kan ikke se en eneste sjel som hadde makta å holdt følge verken da elle nå……ihvertfall ikke nå.
I dag er det mange som løper langt,men det er jo skilpaddefart i forhold til det vi dreiv med på 80 og 90-tallet.
En mer hyggelig tur som fikk medieoppmerksomhet var turen fra Drammen til Vikersund,over skauen.

Det ble mange skirenn oppigjennom åra.
Birken,Wasaloppet ,mange NM og Norges Cup-renn rundt omkring i Norge .

her ble det nesten medalje 50km


Husker vi også gikk NYDALS 50 på et helvetes møkkaføre i 1995,du vant selvfølgelig og jeg ble nummer 3.


Kunne sikkert skrevet en bok om alle skirenn ,alt fra Pokalkonkurranse på Vestre Spone til Wasaloppet og ulike NM distanser,men lar det være med dette.
Flaks for meg var at du var 5år eldre enn meg så vi var aldri i samme årsklasse,da kunne jeg innhente en rekke klasseseire selv om du slo meg.
2 ganger jeg har slått deg i et langrenn ,som du sikkert har fortrengt , et skøyterenn på Hovden i 1995,jeg rett og slett knuste deg 😂 (samt første delen av en vintertrialtlon i 1994)

APROPOS TRIALTLON.
Kjell Lybeck var jo veldig «på» at du og flere med deg skulle satse på triatlon ,var vel bare såvidt du ikke knuste Norges eliten i en triatlon-konnkurranse i Vikersund for mange år siden,på VINTERTRIALTLON var de sjanseløse etter det jeg kan huske.
I 1994 var du suveren ,da ledet jeg på deg etter langrennet og hadde 5 beste løpstid(10km) men sykkel var ikke min greie selv om vi sykla med PLATEHJUL OG BARBERT KROPP 😉

DE SISTE ÅRENE HAR DET IGJEN BLITT NOEN ØKTER SAMMEN.
Får satse på at det fortsetter sånn endel år til selv om jeg stort sett bare ser ryggen din (ihvertfall med joggesko på beina)

HA EN FLOTT DAG PÅ HAGLEBU .