For alle mennesker er LENGSEL,HÅP OG GLEDE veldig personlig og for alle vil de tre ordene ha ulik betydning.
Og ordene vil også ha ulik betydning for hver dag,mens langt der fremme ligger ordenes egentlige betydning for hver enkelt.
Om alle oppnår «det langt der fremme» er sannsynligvis ikke reellt,men hvis man oppnår litt hver dag vil det bli lettere å «komme i mål».

Innenfor idrett snakker man ofte om «delmål» for å nå det egentlige målet,sånn er det i livet også…….små gleder er viktig,små håp som blir en realitet er viktig, og lengsel …..små lengsler kan være å endelig få av gipsen etter et armbrudd,endelig treffe noen igjen som en ikke har sett på lenge,få jobb…….,men den store lengselen er vanskelig å oppnå,men den ligger der sammen med håpet ……….langt der fremme……..men uten de små målene og de små gledene kommer man sannsynligvis aldri i mål.

Men for at alle skal ha mulighet til å nærme seg og kanskje oppfylle sine lengsler,håp og gleder må vi som Jahn Teigen synger…..slå ring .

Vi trenger ikke å «slå ring» om alle vi kjenner,det klarer vi ei heller,men å slå ring om noen betyr at en etter all sannsynlighet vil ha noen som slår ring om en selv også.

Alle mennesker vil en eller annen gang oppleve at ting er vanskelig av ulike grunner.
Nedturer hør med,men det er da viktig at noen slår ring 😉
Å se for mye tilbake vil ikke gjøre ting bedre,det som har vært er historie.
Viktig å se fremover,for uten å se fremover har man ingen fremtid……SOM JEG HAR SAGT FØR,MULIG JEG ER LITT RAR MEN DET FÅR DERE BARE LEVE MED.
Jeg ser alltid fremover,men ser også tilbake på alle de gode minnene jeg har og så lenge de blir minner og ikke noe jeg tror faktisk vil skje igjen «i morra» så er det bare positivt.

Nå skal jeg ut å gå på ski…..målet er 5-mil i ei lysløype…….sånne små gleder er viktig,da trives man og når man trives vil man lettere kunne være et godt medmenneske .

Mine lengsler,håp og gleder langt der fremme skal jeg ikke utdype akkurat her og nå,men det handler vel som for de fleste andre om å redde og glede seg selv,få til det man håper å få til , og slå ring om de man står nærmest og er glade i.


Nei nå får jeg ut på ski 😉
Og senere i kveld gleder jeg meg til å se på Idrettsgallaen…..og håper på mange priser til familien Ingebriksen, for Norge har aldri sett maken til en familie på idrettsfronten.Og det bør de sette pris på……..jeg ville delt ut de fleste prisene til den familien pluss Warholm……


For mange år siden hadde jeg vel en drøm å selv stå der engang……ikke alle drømmer går i oppfyllelse,men veien mot målene og drømmene kan være like morsomme ,spennende og inneholde mye glede.