Det er viktig å ha det moro ,om ikke hver dag så så ofte som mulig.Hvordan ha det moro er selvfølgelig individuelt.
Er overbevist om at det gjør livet mer innholdsrikt,lettere og kanskje man er friskere også….hva vet jeg……

Å ha det moro for meg kan være så mangt,….det er morsomt å oppleve nye steder,løpe på ukjente stier,gjøre nye ting,prate med nye mennesker osv osv ,men noe av det morsomste jeg veit er å være sammen med noen en rett og slett har det moro sammen med uavhengig hva det måtte være.

Så etter jobb i går kl.2330 dro jeg til den voksne personen jeg, når alt kommer til alt, trives best sammen med.
For ordens skyld,jeg trives med de fleste mennesker men som sikkert alle andre er det noen få en trives ekstra godt sammen med og jeg har en person som helt klart er den aller beste.


Nattens låt.

Søvn er oppskrytt 😉 har vel strengt tatt ikke sovet det siste døgnet ,men hva gjør man ikke når man har det moro og koselig.

Dagen «derpå» ble som den ble……fri fra hovedjobben i dag så dagen ble benyttet til å snakke med folk i Åmot og Geithus , surre litt rundt på sykkel før jeg omsider turde å sette meg bak rattet ,jobbe 2-timer og kjøre niesen på fotballtrening.

Mange ser jo at jeg er endel på Åmotsenteret.…..grunnen er ,som i dag…..mange hyggelige folk å snakke med.
MIX-kiosken er et samlingspunkt for mange ,men hele senteret består jo av hyggelige mennesker.
NYE SKO ….etter anbefaling fra Kristen Aaby kjøpte jeg nye HOKA sko ,så får vi håpe de leverer til forventningene og anbefalingen 🙂Fysiske aktiviteten i dag bestod av gåtur ca 4km fra Åmot til Skredsvikmoen ,ca 12km sykkel rundt omkring og 15km roing på gym2000.