JEG ER IKKE NOE OVERMENNESKE I SÅ MÅTE OG BLIR FORT SATT LITT UT NÅR UVENTEDE TRISTE TING SKJER.
Men jeg faller ikke i sammen som noen gjør men har lært å vise følelser og å takle disse på en fornuftig måte,hva en nå måtte legge i ordet fornuftig måte.
En blir litt herda når man har levd en stund og opplevd mye ,samt at en har drevet med idrett hvor stress ,oppturer og nedturer hører med.
Noen stusser sikkert på at jeg nevner idrett,men for de som har drevet seriøst med dette vet hvor mye det betyr å lykkes,hvor mye stress det er forbundet med å oppnå drømmer og mål og ikke minst hvor stor fallhøyden er.
Jeg har selv vært veldig psykisk syk for mange år siden,jeg har mistet mange som har stått meg nær fra faren min som kun var 46år når han gikk bort til onkelen min som ble en slags farserstatning som også døde altfor tidlig 60år, til bestefaren min på morssiden som kanskje betydde mer for meg enn jeg selv er klar over og mange andre også.
Uten alle de erfaringene hadde jeg garantert ikke vært i stand til å vise de følelsene jeg gjør i dag,det er jeg ganske sikker på og heller ikke vært i stand til å takle uforutsette triste ting.

SÅ NÅR BUDSKAPET I GÅR KOM OM AT EI GOD VENNINNE DE 2 SISTE ÅRA HADDE GÅTT BORT BLE JEG OPPRIKTIG LEI MEG.
Hun var forøverig i slekt med meg ,noe jeg faktisk ikke visse før jeg fikk den første meldingen fra henne for 2 år siden.
Skrev jo om dette på facebook i går og trenger i så måte ikke å gjenta meg selv.OVER TILL NOE ANNET…….DET VANLIGE 😉
Det går jo i jobb,trening,barn og kjæreste.
Det siste er vel det mest stressende for øyeblikket for med 7 timers tidsforskjell,ulike kulturer,ulike forventninger og ulike språk er det ikke bare vaskelig men til tider veldig stressende,eller stressende er vel ikke riktig ord……hva skal man si……vanskelig.
Så omtrent 3 hver dag skjer det jo en misforståelse eller noe annet som setter alt på prøve.
Men så langt har alt løst seg ganske enkelt ,rett og slett med samtale
og å forstå.

DAGENS TRENING
Det ble rulleski fordi jeg er usikker på ei hoft når jeg løper for tia og fordi jeg hadde lyst til å trene hardt.
Løping er hardere ja,men skulle jeg få trøbbel med hofta og da også låret og kneet hadde det bare blitt tull.
Blei ei bra økt.
Artig det for en gammel mann 😉

ØNSKER ALLE EN SÅ BRA KVELD SOM MULIG OG AVSLUTTER DETTE INNLEGGET MED DENNE SANGEN ………som kan tolkes på mange måter.

Forresten sett fotball på TV ,siden jeg er på jobb 😉 Synd at WestHam tapte og så kan man si at straffen til Liverpool burde vært gransket med VAR.
Men det ble den ikke,men verden går ikke under av den grunn……fotball er tross alt bare en lek hvor altfor mye penger er i omløp og de rikeste lagene kjøper seg suksess.
Men ja,det er spennende å se på en gang i blant.