FANT UT I DAG AT JEG VAR LITT SLITEN ,SÅ SOFAEN BLE TILHOLDSSTEDET DET MESTE AV DAGEN,FØR JEG OMSIDER KOM MEG UT PÅ SKI.
Mens jeg da lå på sofaen og gjorde egentlig ingen ting bortsett fra å høre på musikk, ringte arbeidslederen og spurte om jeg var interessert i en større stilling,dvs 100% .
Og for å være helt ærlig har jeg ikke tenkt over at jeg ikke har hatt en full stilling for antall arbeidstimer pr mnd har jo vært godt over 100%,men ja takk selvfølgelig var jeg interessert i det.

Og når vi også har fått en ganske grei lønnsøkning til å være innen helse og omsorg så skal jeg ikke klage på dagen og når i tillegg det firmaet jeg er ansatt i tilbakebetaler litt i et helt år kan jeg bare si……godt at kommunen benytter eksterne private firmaer som har ekspertise på den jobben jeg gjør.
Så selv om jeg er litt sosialist vil jeg nok si «godt vi kan ha litt av både offentlige og private foretak»

SÅ ALT I ALT PÅ EN LITT SLØV DAG FIKK JEG JO NOE UT AV DEN OGSÅ😉

ROTA MEG UT PÅ SKITUR.
Sånn ved 16-tiden fant jeg ut at det var på tide å komme seg ut,men jeg må si det lå litt langt inne i dag og når jeg da traff en bekjent på butikken var det ganske behagelig å stå å prate med han i lengre tid.
Er jo sånn i denne virus-tiden at man kan jo ikke dra på besøk til så mange ,så å treffe folk som har tid til en prat er jo bare kjekt.

Etterhvert da,kom jeg meg til Brunes og klar for å skøyte ca 2t på ski,hadde meldt meg på TABATA senere på kvelden(for å legge litt press på meg selv) så snaue 2t rolig skate var det jeg rakk og det var helt greit.
7-8cm fin nysnø og 10 minusgrader var jo bare deilig.ETTER SKITUREN ,TABATA(ca 55min) PÅ CALMA FITNESS.
For å si det sånn,jeg blir sikkert stiv i låra i morra.
Spensthopp ,selv om det kun var ca 60stk vil nok kjennes på en ikke altfor spenstig kropp,anno 2021 😜


DET VAR DEN DAGEN .

DA FÅR EN VEL LEGGE SEG PÅ SOFAEN IGJEN OG HØRE PÅ MUSIKK 😉
SÅ KANSKJE EN DAG JEG KAN «RULE THE WORLD» 😜