Etter 3 timers søvn ble det en litt slitsom lørdag……..

GÅTURER,KIROPRAKTOR OG TRENING…….SAMT LITT TV.
Hadde fått «time» hos kiropraktor kl.0930 på Krødern,så her nytta det ikke å ligge og sove til klokka 12,selv om jeg kanskje burde ha gjort det.

Når jeg da ikke har bil i tillegg måtte jeg da først gå 3km ,låne bil og dundre opp til Krødern(godt UP ikke hadde «stått opp»)

Helt herlig å være hos kiropraktor..…….ikke bare at han fiksa kroppen sånn at skuldre,rygg og bekken føltes helt herlig ut etterpå,men også fordi Helge Syvertsen er en fantastisk hyggelig fyr som det går an å prate med og en føler at han virkelig bryr seg.

Etter en behandling så er det normalt at en får litt ekstra muskelverk fordi musklaturen får seg en trøkk pluss at deler hvor blodgjennomstrømningen har vært liten ,får nå mer blod og begynner å jobbe(tror det er sånn 😉 ) og det var litt slitsomt å gå hjem fra Brunes senere på dagen.

Gikk over Moane(Furumoane) og tok igjen 3 damer og jeg kjente ihvertfall ei av de litt grann,så da tenkte jeg «hvorfor ikke gå sammen med dem og skravle litt» ……kjekt det.

Etter det ,var det å sove litt siden søvn var en mangel i går………ble vel 2t.
Og etter en «lur» på dagen føler man seg jo helt slått ut og man får bare lyst til å ligge på sofaen og se på mer eller mindre dårlig underholdning.
Ble litt ski uten at engasjementet var det helt store…….

Men for meg å ta det helt rolig i mange timer er ganske vanskelig og planen om en løpetur var selvfølgelig oppi hue og klokka 18 fikk jeg rota meg ut og hadde en fantastisk fin løpetur,da var liksom kroppen i form igjen,trettheten forsvant i det jeg startet pulsklokka og jeg kunne løpe rolig på lette bein,med et bekken som var «på plass» uten at jeg hele tiden måtte justere steget fordi muskelaturen rundt bekken og hofte ikke oppførte seg normalt.
Løp den runden jeg hadde bestemt meg for 😉 Deilig……

VÆRET snakker alle om og også jeg……….det er jo sånn,når man ikke har noe å prate om kan man ihvertfall snakke om været 😉
Været er som det er ,det får vi ikke gjort noe med og som alle vet er kontrastene store når man sammenligner været i 2019 og 2020.

26.01-2019 jeg gikk på ski på veiene rundt omkring i Geithus,Vikersund og Sysle…….Vikersund IF arrangerte NM i kombinert for veteraner.
25.01-2020 ikersund IF arrangerer KM i sprint og stefett……..Flyttet til Simostranda for på Brunes er det ikke snø….

Have a nice day 😉