I DET VÆRSTE TERRENGET I HOLLEIA…..

UKA HAR VÆRT Å PRØVE Å FINNE TILBAKE TIL LØPSFORMEN FOR 3 UKER SIDEN.
Siden jeg skulle løpe løp i går(lørdag) har jeg trent ekstremt rolig i håp om å kunne løpe alt jeg kunne ,men høy puls og faktisk bli veldig sliten.
Men det skjedde jo det som har vært problemet ,med unntak av ei intervalløkt på onsdag,beina blir sure bare med en liten fartsøkning og det er jævla kjedelig å løpe løp ,komme til mål og knapt merke i lungene eller hjerte at man har konkurrert.
Men men sånn ble det ………Ikke så mye å gjøre med det.
Men det var tross alt moro å treffe gamle kjente igjen som en har konkurrert mot i en «mannsalder» også var det jo en slags sosial happening for oss fra Modum …så…….

Satser på bedre bein på
Fornebu-trippel 8.09 ,men det er noe nytt for meg -..3 løp med pause imellom og til sammen 18km,så da må vi trene på det også Benedicte 😯 men vi har vel en plan som sikkert funker 👍

MÅ NESTEN FÅ MED DETTE DA FRA NEDJOGGEN MED BENEDICTE OG MARIELLE.
Siden vi skulle «rett på party» var jo damene veldig opptatt av om det var nok kaker og greier ,jeg datt litt ut 😂 som jeg gjør noen ganger når det går i «kjoler og glitter» ,men så detter de sikkert ut noen ganger når jeg prater om mitt også 😉
Men så sier jeg «jeg er jo jævla god til å bake og syns det er morsomt ,så kunne jo bare spurt».
Jeg kunne faktisk ha tilbudt meg da…….når sant skal sies.
Ble så ikke noe mer snakk om det……..

TOK PÅ MEG RULLESKIA OG GIKK TILBAKE TIL VIKERSUND.
Det gikk jo kjempelett i motvind så å si hele turen.
MEN UNDERVEIS TENKTE JEG «BEDRE GODT GJORT ENN GODT SAGT»
Kom til Vikersund,ringte muttern «har du et sukkerbrød i fryseren?»
Det hadde hu ikke,men sier du kan jo kjøpe.
IKKE FAEN OM JEG KJØPER SUKKERBRØD,IHVERTFALL IKKE NÅR JEG SKAL GI DET BORT.
Så da var det å hive seg hjem,og satse på at jeg rakk det på halvannen time.
Sukkerbrød er lett men også vanskelig for det kreves nøyaktighet både i forhold til innhold og ikke minst varmen i ovnen.
Så litt stressa måtte jeg bare gi det en sjanse og jeg hadde flaks,kunne strengt tatt blitt litt høyere,men men jeg godkjente det.

Innholdet i ei marsipankake er enkelt og valgfritt ,men problemet var å avkjøle sukkerbrødet.
Men hva har man ikke fryseboks til 😉 en skal jo ikke gjøre det på den måten da ,men …..det funka det å.
Tror kaka ble grei jeg ,pyntinga rakk jeg ikke ,men er vel smaken og tanken som teller 😊
SÅ DA BLE DET «BEDRE GODT GJORT ENN GODT SAGT»

TILBAKE TIL RULLESKITUREN DA.
Hadde en bil som til stadighet kjørte ved siden av meg og ble tilbudt «blåbær og pils» 😂 Var litt moro det da,men må for ordens skyld si at jeg verken spiste blåbær eller drakk pils 😉

DAGEN I DAG BAR PREG AV PARTY I GÅR KVELD.
Eller bortsett fra å være litt trøtt så merka jeg ingen ting,men humøret var litt begredelig i dag uten at jeg skal gå i detaljer på årsaken som rett og slett var at jeg var irritert på meg selv.
Så lar vi det ligge.

LÅNTE ET KOMPASS OG DRO OPP I HOLLEIA FOR Å TA O-POSTER OG VALGTE DET TERRENGET JEG LIKER ABSOLUTT MINST.
Men det var greit for da måtte jeg bare ta det helt piano,nesten håpløst å løpe med flyt i det terrenget ,så det ble mye gåing……
Var en post jeg ikke fant ,nummer 76,men samme det,målet var å være ute i over 3t. (nå står det 2t17min på strava,men det er efektivt…..den egentlige tiden var 3t13min)

DA VAR DEN UKA FERDIG OG FOR DE INTRESSERTE HAR JEG TRENA KUN 15T (effektivt og så går det litt tid til pauser og stopp,så reelt er det nok rundt 16.5t men det er lite til å være meg.)
Visstnok ut i fra Strava 85km løping og 98km rulleski.

DA ER VEL SOMMERFERIEN OVER FOR DE FLESTE OG MANGE BEGYNNER VEL PÅ SKOLE DENNE UKEN,NOEN FOR FØRSTE GANG,NOEN SKAL OPP FRA BARNESKOLE TIL UNGDOMSSKOLE OG NOEN FRA UNGDOMSSKOLE TIL VIDREGÅENDE ELLER ANDRE TING.
SPENNENDE TID FOR MANGE.HA EI FIN UKE.