bildet er fra 2020 ei intervalløkt bakkedrag sikkert 10x3min

HAR HATT 2 TUNGE TRENINGSDAGER NÅ,MEN SÅNN ELLERS HAR HUMØRET OG ALT ANNET VÆRT PÅ TOPP.

UANSETT HVA JEG GJØR SÅ GÅR JEG «ALL IN» SIKKERT TIL NOENS FRUSTRASJON ,MEN DET ER BARE SÅNN JEG ER.

TRENINGSMESSIG SKAL JEG IKKE PÅSTÅ JEG ER ET EKSEMPEL TIL ETTERFØLGELSE.
I teorien er jeg nok ganske god ,men har vasker med å holde meg innenfor skalaen hva hardtrening angår,derfor har jeg nå,igjen,hatt 2 tunge dager treningsmessig.
Men jeg mener helt bestemt at det blant lokale idrettsutøvere er for mye «dilldall»
Men for at folk ikke skal bli sure på meg ,så holder jeg kjeft selv om det er veldig vanskelig 😜

Nok om det.

HUMØRET ER PÅ TOPP,FORMEN ER GOD,ARBEIDSINNSATSEN ER PÅ TOPP,FLØRTINGEN MED DAMENE ER PÅ TOPP SÅ ALT I ALT ER DET JO BRA ,MEN TRENINGSIVEREN DEN SISTE UKA HAR GJORT AT DE TO SISTE DAGENE HAR VÆRT TUNGE I SÅ MÅTE.

TRENINGEN I GÅR.
Jeg har jo alltid en plan og planen i går ble gjennomført,men merka jo at iveren ikke var helt på topp.

Første økt på rulleski.
Skulle egentlig gå veldig bedagelig i klassisk stil ,dvs fraspark i motbakkene ,men det endte jo opp med 26km staking pga av en binding som hele tiden spratt opp og før jeg hadde gått 4km hadde jeg mista den ene skia 3 ganger.


Gårsdagens andre treningsøkt hadde jeg avtalt en løpetur med noen andre og det var en helt grei tur,men for å være ærlig tror jeg ikke jeg hadde løpt 10km på moane uten selskap.


TRENINGEN I DAG BLE LITT «SÅ SOM SÅ».
Jobba til litt over 1600 ,måtte handle litt etterpå og var hjemme rundt kl.1730 .
Planen var en rolig staketur på rulleski,men HALLO 8 grader og regn…ikke faen om jeg staker på rulleski da asså,så moro er ikke staking og var vel egentlig litt «treningslei» ,men jeg er jo den jeg er så vet jo at jeg må ut en tur 😉
Så hva skulle jeg gjøre da?
Prøver å få med meg ei dame opp Dokka ,men det gikk dårlig fordi hun hadde unger som hun ikke kunne gå fra.
Skjønner jo det da,men jævla kjedelig ,for hva da liksom.
Enden på visa ble ihvertfall at jeg gikk 4 ganger opp trappene i skiflyvningsbakken……..var det moro? NEI ,drit kjedelig men var ihvertfall ute i ca 2t før jeg tok litt styrke for magen og hoftene (42min) etterpå.


ELLERS HAR JO KVELDEN BESTÅTT AV SAMTALER MED DE 2 YNGSTE UNGENE ❤
Sølve hadde sparka kamp mot Rennesøy..
Han hadde forøverig klare tanker om hvem som ble blant de 4 beste i PremierLegaue ….Det blir Manchester City,Manchester United,West Ham og så stod det mellom Chelsea og Liverpool .
Leichester hadde for hardt kampprogram…..og jeg er helt enig,men vi få se da 😉Seline hadde også spilt kamp i dag,de hadde tapt mot Hinna,men det var morsomt å spille fotball og grunnen til at de tapte var jo at Hinnas trener var Brede Hangeland 😉(nå er vel ikke Hangeland trener ,men allikevel) og så kan vi le litt av den uttaelsen,men sannheten er nok at det er mye sant i det for Brede Hangeland har tross alt vært en Norsk fotballspiller på høyt nivå og vet nok mye mer om fotball enn mange andre og kommer sikkert med tips og råd.Det viktigste er at ungene trives med idrett og om de taper eller vinner er egentlig veldig uvesentlig.


DA GÅR DET MOT EN NY DAG.
Jeg har planer om å være med på intervalltrening før jobb i morra,så får jeg bare se hvordan det står til med beina og lysten,men regner med at uansett om beina skulle være litt «på bærtur» er lysten der,så klokka 12 i morra regner jeg med å dunke oppover Vardeveien med stor innsats uansett hvordan det måtte stå til med beina 👌

HA EN FIN NATT OG EN FIN KRISTI-HIMMELFARTSDAG FOR DE AV DERE SOM FEIRER DET.