1983 Fotograf Odd Flattum ,Bygdeposten 😉 Opp Fra Gråbekkdalen på Sysle/Hære

Etter at jeg hadde en fantastisk treningstur lørdag formiddag på ski i Finnemarka har døgnene bestått av Modum revyen,Jobb og trening.

MODUM REVYEN.
Har dessverre ingen bilder fra showet ,men jeg må si jeg ble positivt overrasket over kvaliteten …….her var det mange gode poenger og masse humor.
Så både de som har skrevet tekstene og de som opptrådde fortjener all honnør.
At jeg selv var nevnt tar jeg som en tillitserklæring og egentlig veldig morsomt 😉 Som søstra sa «her får du passet påskrevet » ….bare moro det.
Personlig likte jeg best karateren «Sunni» den var helt rå og Stykket angående «Pollen i Vikersund ,med da en alkoholisert person fra Geithus som hadde sine betraktninger »

JOBB.
Søndag gikk jeg til jobb til klokka 9 ….var visstnok en halvtime for tidlig ute ……hvem skulle trodd det om meg 😉 Normalt sett pleier jeg å være 2-3-5 min forsinka…….rart det ,men sånn har jeg alltid vært .
Når jeg så var ferdig på jobb kl.2315 tok jeg på meg joggeskoa og jogga snaue 10km og siden «jeg var i gang» tok jeg like så godt en halvtime med styrke på stuegulvet 😉
Viktig og utnytte tiden…….og akkurat det er jeg veldig god på.

DAGEN I DAG
Den har gått til klesvask,en «utblåsning» om doping på bloggen og trening………klesvask gjør jo seg selv mens treningen må man nesten legge litt energi i selv 😉

Doping ,,,,skrev jeg om i sta 😉 Mest om holdninger og litt om å forstå andre utøvere fra andre land…….mange syns doping bør være en enkel sak å holde seg unna….men realiteten er nok dessverre ikke sånn for alle…….det handler om mye…….og veldig mye om å få et bra liv økonomisk ,så sant man ikke blir tatt …….

Siden jeg sliter litt med en betent store-tå ble det i dag Rulleski 2t ,pluss Styrke 1t10min på Gym 2000…….
Takket være søstera kom jeg meg til og fra Gym2000 på en enkel og grei måte 🙂

Nå ligger jeg rett og slett på sofaen….har fått med meg de viktigste nyhetene på NRK1 og TV-Vest Rogaland og hører nå på You Tube ……og akkurat nå går denne sangen …….fin den og lett å synge etter 😉

Blir vel å høre på You tube før jeg skal på jobb til kl.2300…

Ikke så spennende dag,men helt grei ….