Da fikk jeg vel den beskjeden jeg nesten regnet med,men en ting er å tro det selv,en annen ting er faktisk å få det bekreftet.
Lavt stoffskifte og må begynne på medisiner.
Har aldri gått på medisiner i hele mitt liv og plutselig i løpet av 1mnd er jeg medisinert for høyt blodtrykk,kolesterol(dog kun forebyggende) og nå Lavt stoffskifte……..hva blir det neste ???? Driver nå å tester om jeg har anemi og i såfall hvorfor…..herregud.

Og når i tillegg Kommunestyret i Modum kommune som har behandlet Skredsvikmoen i dag er totalt blåst oppi hue…..unnskyld uttrykket men for en som har drevet idrett,er oppvokst i en idrettfamilie på alle kanter som er opptatt av breddeidrett,toppidrett og fysisk fostring for alle mennesker er dagens vedtak i Kommunestyret en tragedie uten sidestykke.
Men når man ser hvem som sitter i dette kommunestyret kan man spørre seg hva slags kompetanse de har for å vurdere dette?????
Rett og slett vært en møkkadag for meg personlig men også for mange i Modum……….nesten sånn at en har lyst til å skatte til en annen kommune.

Jeg som hadde tenkt å gå 48t i strekk på rulleski i sommer og sette en ekstrem rekord og i tillegg hadde tenkt å prøve å karre meg under 37min på 10km løping……dog 5 min bak pers,men det er tross alt noen år siden…..
Alt dette kan jeg sannsynligvis bare glemme……..faen asså,hva skal en gjøre da???


LITT LEI DRO JEG Å TRENA.
Etter legebesøket var jeg litt «pisst off» og hadde ikke lyst til å trene med andre i dag ,så første økta tok jeg likesågodt helt alene inni skauen for å finne 10 turorienteringsposter……..eller helt alene var jeg faktisk ikke for hvem traff jeg på??? Joda muttern og ei venninne…….så det ligger vel i blodet 😉
Flott vær men kaldt i skyggen……….men men sånn er det jo enkelte år i Norge i mai……..

I kveld gikk jeg en daff tur på rulleski…….totalt uten inspirasjon,men greit nok å bevege seg i steden for å ligge på sofaen før jeg skal på jobb kl.2300.


Snart jobb…..får prøve å få opp humøret med litt musikk…..og hva er bedre enn