ØSTÅSEN I DAG.

BÅDE HATT DET VELDIG KULT OG VELDIG KJIPT I DAG.
Det kule var at jeg for første gang i mitt liv gikk på ski oppover Breiliveien fast bestemt på å gå så langt innover mot Sylling som mulig,kun på skogsbilveier.
Det kjipe er at jeg har en følelse som ikke er bra og som gjør at tankene overtar mer enn de bør.

SKITUR .
Med ca 5-7cm i Vikersund sentrum tok jeg på meg skøyteskia og «dundra» oppover Breiliveien og tenkte «detta blir jævla kult,akkurat passe med nysnø».

Treningsturen var for all del kul,men skøyte kunne jeg etter 7-8km bare glemme……altfor mye nysnø,minst 15cm på 24t(løp jo der i går).
Så da ble det å stake i bilsporene med håp om at bilene hadde kjørt til veis ende.
Litt tungt med lange staver når jeg i tillegg måtte løfte de 10-15cm ekstra for hvert tak,men men .
Når jeg passerte 13km og det bare var antydning til et lite bilspor valgte jeg å snu og akkurat da angret jeg på at jeg ikke hadde tatt på med klassiske ski i steden,for jeg kunne fint brøyta løpye noen kilometer til.
På vei tilbake møtte jeg så en bil som stoppet ,og kommentaren var slående :»sa det til kona når jeg så en hadde skøytet oppover Breiliveien,jeg kjenner kun en som kan gjøre noe sånnt og det er Gjermund Hellerud» Så Bjørn Bottolfs,du hadde helt rett 😊👌.

Har jo vært ute en vinterdag før 😉 og jeg trenger å gjøre ting jeg ikke har gjort før på ski for tia,er litt lei av å gå i de samme løypene.


Etter den økta hadde jeg ei lita styrkeøkt på stuegulvet,,,,,ca 45min


DET KJIPE ER EN FØLELSE JEG HAR SOM MEDFØRER LITT FOR MYE TANKEKJØR.
Om den er reell eller ikke kan jeg ikke bekrefte.
Pleier som regel å ha rett,men i dette tilfelle veit jeg ikke………


Så da tok jeg en tur til muttern og skravle litt i steden for å grave meg ned i dårlige tanker og jaggu klarte jeg ikke å være «IT-ekspert» gitt 😉 eller jeg klarte ihvertfall å fikse noe både på PCn og skriveren til muttern og til meg å være var jo det «et kryss i taket».

ELLERS HAR JO DAGEN BESTÅTT AV JOBB I NATT OG FORMIDDAGEN,MANGE SKYPE-MELDINGER MED SELINE,SAMTALE MED ELDSTE SØNN OG NÅ VEIT JEG IKKE……….KJEDER MEG,SÅ DA BLIR DET NOK MUSIKK FRA YOU TUBE

HVA FREMTIDEN BRINGER VET JEG IKKE MEN HÅPER AT JEG HAR LIKE GOD FYSISK FORM SOM DENNE KAREN HADDE SANGSTEMME DE SISTE DAGER HAN LEVDE.

(NB! sangen er tilfeldig valgt fordi dette var Elvis sin siste opptreden)