OG OM IKKE COVID19 SETTER EN STOPPER FOR MYE ,SÅ HAR VI NÅ KLART Å IMPORTERE DETTE MUTERTE VIRUSET FRA ENGLAND.
Om noen skulle være i tvil,dette går ikke over i løpet av kort tid.
Så når jeg faktisk får sett ungene igjen er høyst usikkert,for min del er alt avhengig av vaksinasjonsprogresjonen.
Og når da AstraZeneca klarer å forsinke vaksinene til Norge med 1 til 2 mnd,ja da skal en være rimelig optimist hvis man får fysisk kontakt med ungene for sommerferien.

I DAG HAR JEG HATT FRI FRA JOBB FRA MORNINGEN AV.
Dvs jeg ikke var på jobb i natt og dagen har vært jævla lang,man tenker jo litt på denne mutasjonen som har dukket opp både i Eiker og sannsynligvis også i Sigdal,så det er jo bare et tidsspørsmål før vi har den i Modum.
Sorry,men det er realiteten ,og med 40-70 % mer smittsomhet så sier det seg selv at vi går en mørk fremtid i møte de nærmeste mnd for uansett tiltak tror jeg vi bare må innse at eneste tiltak som ville fungert er «å mure folk inne» altså portforbud men det kommer neppe til å skje i Norge.

GODT JEG HAR TRENINGER OG JOBB.
Egentlig burde jeg på dager hvor jeg har fri bare tatt på meg skiene og gått og rusla 5-6-7 timer ,men siden jeg har litt sosialt på andre treningsarenaer velger jeg å dra på disse ,så da ble det kun en kort treningstur på formiddagen.

SKATE I LYSLØYPA PÅ BRUNES.
Flott føre men litt kaldt.
Eneste jeg skulle ønske var at teknikken var som «før i tia» når jeg bare kunne danse av gårde ,sånn er det ikke jeg bruker 50% av kreftene på å kontrollere at høyrebeinet står i riktig posisjon og skyve fra på riktig tidspunkt.
Før var jo dette automatikk.
Og teknikken som jeg var god på før «enkeldans» klarer jeg pr d d ikke å gjennomføre pga styrke og balanse på høyre side……jævla irriterende,men har et håp om at fitness-trening skal om ikke gjøre høyre-siden 100% så ihvertfall 85% .


DAGENS ANDRE ØKT,INTERVALL MED MODUM FIK.
Syns jo det er kjempemoro å trene løping sammen med andre og intervall er favoritten.
Startet økta med en sang …

Nå var det ikke akkurat denne sangen vi sang …..noen mente at jeg burde være forsanger men er redd jeg må ha en falske vin før jeg påtar meg sånne oppdrag😂men da er jeg klar for alle oppdrag 😜 , men uansett ble det en gebursdagssang til Kristin som ble ……sånn rundt 25 😉

Selve treningsplanen i dag var intervall 2-3-4-5-6–5-4-3-2 .

Fartsleik er den beste intervallformen jeg vet så alt lå til rette for ei knalløkt,men på første draget klarte jeg på blank is få en ustøhet ,holdt på å gå på tryne(mulig jeg burde gjort det) men holdt meg på beina og merka at hofta fikk seg en vridning……..
Hva tenkte jeg da? Jo, Faen alltid skal den jævla høyre-hofta skape trøbbel.
Valgte å fullføre økte til tross for dårlig bevegelseog smerte men det gikk jo relativt greit helt til vi kom til motbakkene opp Badeveien,da merket jeg at kraften i høyre beinet var alt annet enn 100% .
BLE MYE KLAGING NÅ 😂

Men jeg blir så oppgitt når sånne filleting setter meg «ut av spill».
Får gi den hofta 48 timer,er den ikke bra da blir det nok en telefon til Helge Syvertsen (kiropraktor)

Men for all del……moro å trene sammen med andre ,uansett alder og kjønn 😊 og om hofta mi er god eller dårlig.


DA ER DET BARE Å GJØRE SEG KLAR FOR JOBB…..5 NATTEVAKTER PÅ 6 DAGER NÅ.HELT GREIT DET ,MEN LITT TRØTT OG SLITEN BLIR MAN JO ,MEN NÅ LIKER JO JEG TURNUSARBEID BEST , SÅ JEG KLAGER IKKE …….

HA EN FIN TIRSDAGSKVELD.