HELDIGVIS ER JEG FØDT OG OPPVOKST I NORGE.
Livet har endel utfordringer på mange områder,jeg har hatt de største utfordringene i forholdt til fysisk og psykisk helse,men siden jeg bor i Norge har jeg fått hjelp til den anorexi-saken for mange år siden og de siste måneders helsemessige spørsmål som på et tidspunkt føltes veldig alvorlig,med 2 akuttinnleggelser.Men med fantastisk oppfølging føler jeg meg veldig trygg.

Har selvfølgelig noen utfordringer i forhold til at jeg har 4 barn i Stavanger,men det løser seg jo på en bra måte så lenge man er fornuftig.

Nå har jeg kun den biten med stoffskiftet igjen og jeg stoler fullt og helt på Norsk helsevesen og regner med at dette også blir bra etterhvert…..men jeg håper det blir snart for siden jeg er tidligere anorektiker så er det noe med kropp som jeg pr d d ikke har helt kontroll over og det liker jeg ikke…. men jeg er ganske sikker på at medisinering i forhold til stoffskiftet vil fikse dette.

Bærum sykehus.
SÅ LENGE JEG KAN TRENE OG VÆRE FYSISK AKTIV ER JEG FORNØYD.
Etter at jeg begynte på blodtrykksmedisiner opplever jeg jo at formen er mye bedre enn på mange år sånn generelt og da begynner jo hode mitt å tenke» hva om jeg gjør en trenings-jobb,er litt seriøs og tar tak i nye treningsmetoder??» .
Kanskje kan jeg løpe 10km under 37.30min(alt over 38min ser jeg på som en tragedie) og kanskje kan jeg gå fort på ski igjen……..er for meg verdt å prøve,selv om skisporten har forandret seg mye de 25 siste…..nå kan en ha middels O2 og middels utholdenhet men allikevel hevde seg bra Nasjonalt både i spesiallangrenn og turlangrenn …men man må helst løfte masse jern på helsestudio………de seige tøffe løpernes tid i langrenn er dessverre forbi.
SOMMER ER FOR MEG TRENING,VARMT(HELST OVER 30GRADER) ,SOLING OG BADESTRENDER.
I dag har jeg trena 2 intervalløkter(nytt treningsprinsipp som jeg har fulgt i noen uker) og liggi på badestranda i 5t…….
JEG kan ikke ha det bedre,og når kroppen i tillegg svarer,achilles-skaden er så å si over(for denne gang) ,så da………….’
Men jeg får vel understreke at jeg på langt nær er så seriøs som for 30år siden,men det ligger endel i blodet eller oppi hue så litt seriøs er jeg jo tross alt 😉


TO SISTE DAGERS TRENING FOR DE INTERESSERTE.
Siden jeg søndag var ute med joggesko i nesten 4t ble det i går ,mandag 2 rolige økter på rulleski pluss litt styrke.
Eller dvs andre-økta sakte var vel ikke såååå rolig,men det skyldes at jeg sliter litt med teknikken i skate på rulleski og må bruke mye mer krefter enn jeg gjorde i vinter,men det kommer seg 😉
I dag startet jeg med skigang og løping 2 ganger opp Dokka med 3 intervalldrag på «tur 2» 2x10min pluss ca 6min.
Andre økta(rett fra stranda) var staking intervall 20x1min med høyest mulig fart som mål……lange pauser(1 min).


DA SATSER VI PÅ MANGE VARME SOMMERDAGER FREMOVER OG PERSONLIG SER JEG FREM TIL SOMMERFERIEN MED UNGENE.
Ting har forandre seg i forhold til sommerferiene…..men kanskje var ikke «feriekolonier så ille » 😉