ALLE SOM KJENNER MEG VET AT JEG HAR NOEN «SVIN PÅ SKOGEN» OG IKKE ALLTID HAR VÆRT «SVIGERMORS DRØM».
Men jeg vil vel si at jeg alltid har gått 100% inn for de ting som opptar meg om det er idrett,barn eller jobb og så har jeg vært en surrekopp økonomisk-

GA ALT FOR IDRETTEN FREM TIL JEG VAR 37ÅR.
Droppa utdannelse,ble psykisk syk,klarte å komme tilbake før jeg innså at skader «tok meg» og jeg verken kunne bli verdensmester eller noe annet av betydning idrettsmessig.


MEN FREMDELES STÅR IDRETT OG TRENING VELDIG HØYT I MITT LIV OG DET KOMMER DET ALLTID TIL Å GJØRE-
Trener vel fremdeles mer enn de fleste,litt uten mål og mening men «this is my life» og så har jeg vel fremdeles noen mål oppi hode ,men det er jo der «livets realiteter» setter litt begrensing.

TROR JEG ER HYGGELIG,GREI OG ALLTID VIL ANDRE MENNESKER DET BESTE.
Derfor jobber jeg med mennesker,prøver å hjelpe folk som sliter med ting jeg har litt peiling på og sier aldri nei til ekstrajobbing,byttinger eller andre ting,ikke fordi jeg tenker penger men fordi jeg prøver å være grei.
Så går det kanskje litt ut over meg selv ,men jeg overlever jo det så lenge de jeg jobber sammen med,trener sammen med og min barn og familie har det bra,så får det «gå som det går» med meg.
Jeg har vel strengt tatt vært litt belastning for min nærmeste familie til tider,og er det sikkert ennå på et område ,økonomisk,og der sliter jeg.
Og jeg vet at jeg ikke er alene i Norge akkurat på dette området.

Senest i dag hadde jeg samtale med en som får så lite utbetalt fra NAV at det er en skam i verdens nest rikeste land.
Ikke rart den psyksiske helsen i Norge stadig går nedover ,noe som koster samfunnet milliarder av penger hver år.

MEG OG ØKONOMI.
Aldri har jeg jobba mer enn jeg gjør nå og aldri har jeg hatt dårligere råd…….hvorfor?
Jo ,en enkel grunn .

Jeg jobber jo innen helse og stortrives med det og tror faktisk jeg gjør en god jobb også,men alle vet jo at vi ikke akkurat er de best betale og jeg har jo 4 barn som jeg selvfølgelig betaler for hver mnd i form av barnebidrag og så prøver jeg så godt jeg kan å bidra med idrettsutstyr,kontigenter osv .
Og for å være ærlig kjøper jeg heller fotballsko til ungene enn å betale kredinor eller andre «kriminelle inkassobyråer» avdrag….sikkert helt feil økonomisk,men for meg er det tross alt viktigst at ungene får det de trenger for å drive fysisk aktivitet.

Idretten har tross alt vært en bauta i livet mitt…..uten den,da vet jeg ikke hvor jeg hadde vært i dag for jeg er en rastløs person som søker utfordringer hele tia,og de utfordringene kunne like godt blitt av kriminell art ,eller rus og andre negative ting.
Prøver hele tiden å være ærlig på hvem jeg er.Og så kom jeg feil ut for noen år siden og sliter med kreditorer.
Forresten har jeg ikke kreditkortgjeld eller annen stor gjeld,bare småbeløp, som har blitt større,men vi snakker ikke om hundre tunsener av kroner……bare litt i den store sammenheng.

Skulle gjerne betalt alt hvis jeg hadde hatt økonomi til det,men det har jeg desverre ikke,har mer enn nok med å klare meg selv hver mnd.

Eller for å si det som det er.….jeg låner penger av søstra hver mnd for å klare meg og her er det ikke snakk om noe «lukshusfelle» for lukshus er et ukjent begrep.

Leier en leilighet veldig billig og huseieren er en kjernekar som lar meg betale mindre en mnd hvis jeg spør,men selvfølgelig betaler jeg tilbake mnd etterpå.

De siste skia jeg kjøpte kjøpte jeg i 2016,siste rulleskia fikk jeg av Bottolf sport og joggesko kjøper jeg når de andre er så utslitte at jeg blir skadet……billigst i lengden å ikke bli skadet for en som meg som er avhengig psykisk sett å bedrive fysisk aktivitet.

Så hvorfor har jeg dårlig råd?
Etterslep av inkasso er hovedgrunnen pluss litt andre regninger som ligger i en skuff og som jeg prøver å betale litt og litt,men det hjelper jo ikke for de øker jo for hver mnd……..og når jeg har betalingsanmerkninger og/eller ikke eier egen bolig får jeg ikke lån .
Sparing har jeg ikke mulighet og må betale bilforsikring i en engangsavgift i steden for å få delt det opp…..ja da blir jo alt bare surr for sånne som meg……..og nå er det BARE SURR.

Der syns jeg bankene kunne vært litt mer humane.
Hadde jeg kunnet samlet alt i et lån ,betalt noen tusen hver mnd hadde livet mitt vært mye bedre og jeg hadde jo garantert sluppet å påført mine nærmeste belastning ved lån av penger for inntekten pr i dag er sånn at sier det seg selv at jeg egentlig har råd til det,men når inkassobyråene stadig setter opp renter og krav ,ja da går det bare i en runddans…….og den runddansen blir heftigere og heftigere for hver mnd.

Jeg skjønner jo bankene på en måte,men det blir litt som dagens regjering……de rike får flerer muligheter og vi andre blir fattigere.

Skulle hatt en rik onkel eller foreldre,men det har jeg ikke og sånn er det vel for de fleste av oss.

DET VAR DAGENS HJERTESUKK ,MEN JEG STÅR FREMDELES OPPREIST OG MED MITT EGO KOMMER JEG ALLTID TIL Å GJØRE DET.
Men det er tøfft…..i dag er det den 7 ….jeg er blakk ,13 dager igjen til lønn….faen asså ….hadde bare en bank vist litt humanitet hadde jeg sluppet dette.

De som ikke har så stort ego som meg vil komme i uføre i form av psykiske problemer og det koster samfunnet mer enn en hjelpende hånd fra staten eller en bank eller hvem det måtte være.
Det er garantert.

JAJA SÅNN ER DET.LITT TRENING I DAG OGSÅ.
Etter først 17 timer på jobb,så 6t fri med en løpetur på 2.5t og så ny arbeidsøkt(24-timer) til klokka 11 i dag,var jeg «helt ferdig» og måtte bare sove noen timer før jeg tok på meg treningstøy og gikk en tur på rulleski.
Hadde nok mest lyst til å gå på ski,men redd for at jeg ikke hadde nok bensin på bilen til å kjøre t/r Heggesjøveien ,så da ble det rulleski.
Rett og slett sånn det var og det legger jeg ikke skjul på.BLE MYE KLAGING NÅ.
VET JO AT JEG SELV ER HOVEDGRUNNEN TIL MINE PROBLEMER,FOR ALL DEL……MEN DET BLIR LITT SOM JEG SKRIVER,DEN RUND-DANSEN ER VANSKELIG Å KOMME SEG UT AV.


DA FÅR ALLE HA EN FIN KVELD OG EN GOD NATT.
jeg har faktisk fri fra jobb noen dager nå…..litt kjedelig i disse covid19-tider,men litt greit også .

(dere må gjerne kommenter,men vær så snill,jeg orker ingen negative formaninger og irettesettelser akkurat nå….og ihvertfall ikke fra folk som aldri har vært i min situasjon)