Den største og alvorligste skandalen i Norge noensinne.
Her har alle sviktet og det syns jeg er veldig merkelig……NAV,STORTING,REGJERING OG IKKE MINST MEDIA.
Er det noen som gjerne avdekker lovbrudd fra staten sin side er det ofte såkalte «gravende journalister» uten de er det mange saker ,ikke bare i Norge,som aldri hadde blitt oppdaget.

Men det er med stor glede jeg ser at NAV endelig får de overskriftene denne etaten fortjener.
Dette som nå er avdekket er jeg 100% sikker på bare er toppen av et isfjell som kommer til å rakne fullstendig …… heldigvis sier nå jeg.


Hvor mange ganger har jeg ikke hørt om folk som får ,uten forklaring,fra NAV beskjed om å tilbakebetale penger de visstnok urettmessig har fått utbetalt FORDI NAV HAR GJORT EN FEIL.

Jeg vet om personer som ikke TØR å sykemelde seg fordi de er redde for å komme inn under NAV sine klør……….er det sånn det skal være?

Hvor mange ganger har jeg ikke hørt om mennesker som plutselig står i en livskrise og rett og slett trenger økonomisk hjelp,som håper på hjelp fra NAV?
Krisehjelp……neida «der er det 8 ukers behandlingstid»,så det er jo bare å glemme…..noen har pga dette både forsøkt og faktisk tatt sitt eget liv i en håpløs situasjon som NAV skal være den etaten som nettopp skal hjelpe folk slik at slike avgjørelser om ikke annet blir redusert.

Hvor mange ganger har egentlig arbeidsledige fått direkte hjelp fra NAV om ny jobb?
Som regel blir de sendt rundt til diverse andre firmaer som Hapro , Fretex og gud veit hva alt heter…….Eneste hjelp man kan få på et NAV-kontor er innlogging på en PC slik at man kan sitte der å søke på jobber eller søke på de ting man skal søke på.


Hele NAV er jo en tragedie og det har jeg sagt lenge og dette handler ikke om dagens regjerings sine vedtak ovenfor de svakeste i landet som man kan si mye om.
Ei heller om EØS som mange sosialister gnåler om ,bare de hører navnet EØS står nakkehårene som på et forskremt piggsvin.
Men faktisk i denne saken som nå er avdekket skal vi være glade for at vi er inn under en EØS-avtale..,
Det betyr faktisk større frihet for de som er sykemeldte og ingen ting er vel bedre enn det.

Tragedien NAV handler om organiseringen i NAV ,LEDELSEN OG VÅKENHETEN til alle ansatte,ikke minst direktøren.
Men hva skal man si om sosial og helseministeren??? TRAGEDIE er vel et dekkende ord.
Men først og fremt gjelder dette Direktøren og alle hennes ansatte og mangel på våkenhet,for de har garantert fått klager på mange av vedtakene som nå faktisk viser seg å være feil.
Og klart de har visst om EØS-reglene,det blir bare dumt å lese og høre at de liksom ikke var klar over dette.

Vi leser i mediene at direktøren nekter å gå av men «skal ta ansvar for sine handlinger»
For å si det sånn,hadde en «vanlig» person forårsaket så mye angst,forvilelse,død og fordervelse som NAV-direktøren har gjort,hadde den personen vært bura inne på psykiatrisk institusjon for resten av livet.
NAV har her gjort så grove feil at jeg kan ikke se det har vært lignende saker i Norsk historie noen gang.(joda vi har hatt mange justidsmord,men ikke av dette kaliberet)
Så hvorfor får ikke hun/direktøren sparken på dagen???? det forundrer meg.

Hun/direktøren burde jo vært satt i fengsel umiddelbart når dette kom opp og så når alt var kommet frem ,fått en dom……..sånn burde det funka også for direktører i en offentlig etat.
Vi bor tross alt ikke i en diktaturstat
«vi bare lar det skure og gå – mentalitet » pleier alltid å straffe seg.

MEN SOM SAGT,DET VAR EN STOR GLEDE Å LESE OM DENNE SKANDALEN OG DET BARE BEKREFTER DET JEG HELE TIDEN HAR SAGT OM NAV.