BILDET ILLUSTRERER DET SISTE AVSNITTET HVOR DET STÅR»PLUTSELIG KAN DET VÆRE FOR SEINT» Her ved min bestefar Johan Flattu,faren min Egil Hellerud og meg selv ….ser ut som 1967/68

FRA Å KUN VÆRE NEGATIV DEN ENE DAGEN TIL DAGEN ETTERPÅ Å VÆRE KJEMPEPOSITIV ER NESTEN SYKELIG.
Dette var bare en måte å se seg selv på,egentlig latterliggjøre seg selv og IKKE for å latterliggjøre alle de som nettopp har det sånn i dagliglivet og som sliter med ulike former for psykiske lidelser.
Kjenner flere som har det sånn og det er ikke noe kjekt.

Når man er 54år og ikke har sykdommer verken av mental eller fysisk art bør man kjenne seg selv såpass godt at når man våkner om morningen skjønner man hvordan dagen vil bli(forutsatt at det ikke skjer noe uforutsett med en selv,venner eller familie)
SÅ I DAG KOMMER ALT TIL Å GÅ PÅ SKINNER SOM DET VANLIGVIS GJØR NÆRMEST 364 DAGER I ÅRET.
At jeg kan kjede meg og syns noen ganger at jeg burde fått mer ut av livet er sikkert noe som alle kjenner på enkelte ganger og akkurat nå kunne jeg godt pakka kofferten og reist til et sted jeg aldri hadde vært,opplevd annen kultur,nye mennesker og kanskje t.o.m fått sol og varme,men siden jeg er som alle de andre 30 prosentene i Norge som stort sett er blakk før neste lønning kommer,kan jeg jo ikke det 😉 …….prioritering kalles vel det.

Trygt å prioritere det trygge,men kanskje burde man tatt litt mer sjanser ,prioritert annerledes og dermed fått mer ut av livet.
Hva vet jeg? Ut i fra det jeg veit,lever vi bare en gang……
Jeg har f.eks aldri vært i Syden fordi jeg kun har prioritert trening i trygge omgivelser,aldri vært i de store byene med masse flott arkitektur som St.Petersburgh og Moskva,fordi det trygge er trygt.
Aldri vært på ei strand i Brazil og festa hele natta.
mange ting som vi ser på TV som vi(jeg) sier «Å DET HADDE VÆRT KJEKT,DET SER KULT UT osv» men gjør vi(jeg) det? NEI
Hvorfor ikke? Fordi vi liker det trygge og prioriterer det fremfor å leve…..men har jo veldig lyst til både det ene og det andre,så kanskje man skulle rett og slett gjort det en gang,plutselig er det for seint.

Jeg har jo alltid sagt om trening og konkurranser for min egen del » jeg har ihvertfall prøvd,så uansett utfall slipper jeg å tenke på at jeg ikke har prøvd«,kanskje bør man tenke sånn om alt her i livet???

DET VAR BARE NOEN TANKER .
DAGEN I DAG KOMMER TIL Å GÅ TIL TRENING SOM VANLIG.
Planen var å løpe en tur ca 1.5t(blir som regel 2) på Øståsen rett etter jobb klokka 10,men siden det regna ute og kun var 10 grader og det er meldt sol fra kl.12 og siden jeg aldri kommer meg i seng før klokka 2,spiler det ingen rolle om jeg trener klokka 10 og 18 eller 14 og 22…….har ingen betydning.

HA EN FIN DAG,NÅ VENTER VI BARE PÅ SOLA OG SIDEN JEG ER PÅ TINDER OG IKKE ER FLAU OVER DET ,PASSER JO DENNE SANGEN BRA .

JAJA LITT KLISS OVERLEVER VI , SÅ HØYTIDLIGE ER VI VEL IKKE AT VI IKKE TÅLER DET