SIDEN JEG HADDE NOEN DAGER FRI FRA JOBB……..
Jeg liker best å være på tur minst 7 dager i slengen men måtte benytte de dagene jeg hadde til rådighet nå og besøke ungene.
Reiste torsdag litt utpå dagen ok kom hjem mandag slik at jeg rakk jobben kl.2300 eller rettere sagt kl.2145 siden jeg var ønsket litt før.
Da ble det 3 hele dager i Stavanger og det var helt greit.

Skal ikke si så mye om det,men ungene driver jo med sitt og det skal de jo gjøre også selv om jeg kommer på besøk,så da blir hovedoppgaven min å være til stede.

Foruten mine daglige treningsturer ble det faktisk 4 fotballkamper på TV……..mulig jeg hadde sett Chapions Leauge-finalen om jeg hadde vært hjemme,men tviler vel egentlig på det også.
Men sammen med ungene er det jo bare kjekt.
Så faktisk på friidrett fra Stockholm også,ihvertfall litt…….ikke sett så mye TV på «år og dag».

TRENINGSTURENE DE SISTE 5 DAGENE.
Før jeg dro til Stavanger dro jeg på meg joggeskoa og løp halvhardt 15km på asfalt,lege siden jeg har forsøkt å løpe med spenst i steget og det var jo tydelig ……..jaja sånn er det,var ihvertfall fint og varmt vær.FREDAGENS RULLESITUR.
Mens ungene var på skolen skulle jeg ta meg en tur på rulleski,ingen planer men det ble til slutt 60km i et forferdelig møkkavær……….joda jeg gikk i bar overkropp siste 2t men det blåsete,regnet,lyna og tordna.
Har gått i værre vind og i mer regn ,men ikke samtidig……så detta var «ny pers».LØRDAG OG LØPETUR.
Igjen ingen planer,må jo vurdere den achillisen for hver gang jeg drar på meg joggeskoa.
Men den dagen var plutselig achillisen helt fin og jeg kunne løpe 22km på asfalt ,halvhardt,20km, uten problemer.
Og siden jeg da etter 1km bestemte meg for å løpe med jevnt høy puls fant jeg på noe som akkurat da var morsomt,løp rundt omkring for det meste i Stavanger sentrum.
Det var litt psykologisk for jeg er jo litt sånn at når jeg løper blant folk løper jeg så fort at det ikke ser dumt ut og i den farten jeg klarer å holde hele tia 😉
Det funka bra det selv om jeg løp i noen utløpte sko sånn at den ene leggen ble mer og mer stiv,men men «no pain ,no gain»
SØNDAGENS LØPETUR.
Etter løpeturen på lørdag var legga så støle at det ble en rolig joggetur
……tenkte først å kun løpe på sti,men i Stavanger er det svært begrenset med stier så relativt kjappt beveget jeg mer ut på grus og asfalt …….gikk så bedagelig at leggene fint tålte det.MANDAGENS RULLESKITUR.
Den økta var planlagt……skulle starte å gå når ungene gikk på skolen 0830 og være ute til de to yngste var ferdige 1330,altså 5 timer.
Litt treige hjul(såkalte 3`er hjul) og våt asfalt gjorde at jeg kuttet ut noen avstikkere fra planen,men hovedmålet om å gå Tjensvoll,Forus,Hellestø og Tungenes ble gjennomført og med noen stopp for å ta bilder var jeg ute i 4t54min.
Hadde målet vært å gå flest mulig km ,hadde jeg selvsagt gått på Swenor med 2èr hjul(Har desverre ikke IDT som triller enda lettere)men hadde liksom bestemt meg for å gå på elpex med 3èr hjul……så da ble det det.
Er noe som heter enerhjul også og jeg har det til Swenor rulleski,men de egner seg kun for konkurranse………triller altfor lett for trening…….BILKJØRING HJEM OG RETT PÅ JOBB.
Jeg liker jo å kjøre bil og 5t på rulleski og kun 1t «hvile»før 6t i bil så jeg ikke på som noe problem og det var det heller ikke.
Normalt sett når Suleskars-vegen er åpen kjører jeg via Dalen og Høydalsmo,men ikke i dag……7-8km før dalen ved Grimdalstunet tok jeg av hovedveien ned til Skafsås kirke(godt kjent siden jeg har gått der på rulleski) og så videre til Vrådal,Kviteseid og Seljord.
Mulig den veien er 15min lengre ,men litt kult å kjøre med masse svinger langs det idylliske Vråvatn.
Godt jeg ikke har en Porche med 345hk for å si den sånn.

En liten tur hjemom,20min, for å vaske et kjøleskap som jeg hadde hatt på av-ising og deretter bar det på jobb,helt greit selv om jeg var en smule sliten i hue .
Men alt går bare en innstiller seg på det…..