DENNA UKA HAR GÅTT HELT GREIT.
Jobber jo turnus.
Noen uker er det «lite» jobbing mens som denne uka her er det mye,passer meg veldig bra siden jeg ikke er noe A4-menneske som må gjøre ting til samme tidspunkt hver dag…….helst ikke vil jeg si.
Jeg gjør jo de samme tingene,men veldig deilig å kunne variere på tidspunkter.

Noen netter sitter jeg opp til 4-5 fordi jeg kanskje ikke har noen planer før langt utpå neste dag,mens andre dager bør jeg komme meg i seng før ihvertfall kl.01 hvis jeg, sånn som denne helgen skal ut å trene v-8-tia og det er eneste mulighet for fysisk aktivitet, som jeg er avhengig av.
Så Turnus-arbeid er for meg glimrende.
TRENINGSMESSIG DENNE UKA HAR JEG PRØVD Å TRENE SÅ LITE SOM MULIG.
Aldri noe oversikt på antall timer,men ser på Strava at det står 15t26min ….det er jo ekstremt lite til å være meg,men var helt nødvendig denne uka med lite trening.

Har litt lett for å «dunke på» når jeg er i god form ,for så å ende opp med en muskulatur som overhode ikke fungerer og etter de to foregående ukene var det på «nære nippe» ,så da passet det fint med mye jobbing og lite tid til trening.MEN DET HAR JO BLITT NOEN HARDØKTER OG NOEN HALVHARDE.
Kuleste økta denne uka var vel bakkedrag i Breiliveien i strålende sol og varmt vær .
Ikke fordi jeg var i rå form for det var jeg absolutt ikke,men fordi det var fantastisk vær og det var ukas desidert hardeste økt ,litt hardere og mye finere enn intervalltreninga med MFIK mandag i regn og søle.
Og dagen etter hvor jeg dunka 4 ganger rundt Bergsjø(13,3km pr.runde) og jeg klarte å gå fortere og fortere ,det var også kult.
Egentlig er de aller fleste treningsøkter artige,men har en forkjærlighet for hardt og halvhardt .


I DAG FØR JOBB BLE DET EN HALVHARD LØPETUR I RELATIVT SNILT TERRENG.TO STIGNINGER HVOR FARTA BLE LAV,MEN ELLERS LETTLØPT.
Men for meg å trene klokka 8 om morran er så uvant at kroppen stritter litt i mot,så jeg sleit med å holde det tempoet jeg holdt.
Hadde jeg venta 2-3 timer tipper jeg at det tempoet hadde vært «piece of cake».

NOEN BILDER FRA UKAS TRENINGSØKTER.

ELLERS HAR DET IKKE SKJEDD SÅ MYE.
Ihverfall ikke noe som det trengs å skrive om .

I MORRA ER DET 17-MAI.
En stor dag for mange ,selvfølgelig en dag å feire for Norge,men for meg personlig er det en heller kjedelig dag.
Ikke er det noen unger som går i 17-mai tog,ikke er det noe Prestfoss-stafett og det er begrenset hva man liksom kan tillate seg å gjøre .
Bør jo helst gjemme seg bort hvis man skal ut å trene,men tror jeg driter litt i det i disse covid-19 tider.

HA EN FIN 17-MAI