Torsdag 12 .09 var jeg på jobbintervju hos en som trenger BPA (brukerstyrt personlig assistanse) og jeg satt og tenkte……denna jobben kommer jeg til å få.Hvorfor jeg tenkte det? Jo fordi når en skal jobbe som BPA så har kjemi alt å si…..og jeg følte det passet helt perfekt…….1t etter intervjuet takket jeg ja til jobben…….den 14 hadde jeg opplæring og den 15 begynte jeg. Da kom jeg fra en annen BPA-bruker som av ulike årsaker jeg ønsket å komme meg bort i fra ,det kan jeg ikke av taushetsmessige ting å gå inn på her.

Det å være Brukerstyrt Personlig Assistent er ikke det samme som å være assistent……det er stor stor forskjell og som BPA må du kunne nesten alt,ikke være redd for å jobbe med intime ting ,ei heller være negativ til de ting du blir satt til selv om du kanskje i utgangspunktet ikke syns noe om enkelte ting.man skal rett og slett være brukerens «armer og bein» Og de 3 viktigste faktorene når en jobber med mennesker er Å VÆRE ROLIG , NØYAKTIG OG HA EMPATI.

Og at jeg sier ja til å jobbe 12-13t i døgnet er ganske oppsiktsvekkende 😉 og jeg gjør det ikke fordi jeg ser pengene glitre på den andre siden,men jeg gjør det faktisk fordi jeg syns det er moro.