huttetu så bleik ,sikkert tatt i mai 😂

UKENE MINE BESTÅR JO AV DET SAMME HELE TIDEN.
Trening,jobb og …….ja det er vel egentlig det.

Kjedelig vel mange si,og ja til tider er det det.….men sannheten er vel at det er akkurat dette jeg liker siden jeg har gjort det samme i 35år.

Når det er sol og varme går dagene «av seg selv» og jeg syns det er helt topp.
Men når det er skya,litt regn og ikke noe badestrender å ligge på om sommeren blir det fort kjedelig,sånn er det .

Så dagens høydepunkt i dag bortsett fra en fin løpetur med Sander var faktisk å stå på YX i Geithus å skravle med bekjente.

Skulle egentlig vært et sted akkurat nå,men det ble dessverre avlyst pga sykdom…………men sånn er det,er ikke alle ting man kan forutse.

TRENINGA HAR FUNGERET VELDIG BRA OG DA ER MYE GJORT MED PSYKEN MIN.
Fantastisk intervalløkt på tirsdag hvor jeg løp fortere enn på mange år ,korte rulleskiturer som fungerer over all forventning i forhold til de siste åra og ei intervalløkt på lørdag med nye bekjentskaper er vel det som jeg kan trekke frem som veldig positivt.
Men for all del …..artig å løpe intervall med 2x Aaby på torsdag selv om beina var alt annet enn gode og flott å løpe med alle andre jeg løper med .
Formen er veldig bra ,det er det ingen tvil om og det betyr mye for meg.

Ikke trent veldig mye til meg å være,men det er faktisk et mål fordi jeg ser at det er en fordel hvis jeg skal ha noe glede av de øktene jeg liker best……..da harde og de ekstremt lange.

Litt over 15 timer og for de som er opptatt av antall kilometer ser jeg at jeg har løpt litt i overkant av 100km .


Kun gått 67km på rulleski på 4 økter,men farta har vært bra på hver økt ,går alltid fort for tia på turer under 100km.

Og så har jeg vel trent litt over 2t styrke ….2 av de som i dag pluss en gammeldags økt som nok også er effektiv men litt annerledes enn de jeg fikk tips av Benedicte om som for meg er nesten i hardeste laget,enn så lenge……..DAGENS TRENINGSTUR BLE LITT ANNERLEDES ENN PLANLAGT.
Egentlig var det meningen at en gjeng skulle løpe fra Noresund til Høgevarde og tilbake,vet ikke hvor langt det er jeg men fort vekk over 40km og mange høydemeter og det hadde sikkert tatt noen timer,men siden været var som det var…….tåke,regn og ikke spesielt varm ble den turen utsatt.

Skulle jo være en kombinasjon av trening og hygge ,og med det været hadde det kun blitt trening med en utålmodig Hellerud som skulle fortest mulig frem og tilbake 😂 da var det beste for alle å utsette det 😉

Men fikk en fin tur med Sander Pedersen i veldig bedagelig tempo og litt moro for meg å kunne vise nye stier og traseer selv om det til tider var ekstremt sølete og sleipt.
Vi løp stort sett i området hvor jeg er oppvokst og kunne nesten løpt med bind for øynene ,men som sagt artig å vise frem mine barndomsstier ……….

Løp samtlige stier på Furumoene for en tid siden og bikka 22km og kunne nok dratt et par km til hvis jeg hadde giddi,så det er mange stier på det relativt vesle området som man kan benytte seg av hvis man vil og ikke kun følger de oppmerkede løypene.
Og det er jo ikke noe farlig å rote seg litt bort på Furumoene,for enten treffer man Snarumselva,Drammenselva,Riksvei 35 eller Krøderveien.

NOK OM DET,DETTE VAR DAGENS LØPETUR
Etterfulgt av ei styrkeøkt som var utrolig slitsom.
Angret egentlig på at jeg ikke løp en time til og kutta ut den økta 😂 men hadde nok mest effekt av litt styrke enn lengre løpetur.


OL HADDE JEG EGENTLIG GLEDET MEG LITT TIL MEN SYNS DET BARE ER STYR MED ALLE KANALENE MAN MÅ FORHOLDE SEG TIL OG ALLE RARE ØVELSER SOM HAR FÅTT INNPASS .
Har sagt det hele tiden,jeg ser Triatlon, Warholm, brødrene Ingebriksen,Grøvdal,svømmefinaler hvis jeg ikke har annet å finne på og kanskje finalen i kvinnehåndball hvis Norge er der,noe de absolutt bør være.
Men alt annet………..ikke interessert,ihverfall ikke alle innledene runder i alle mulige rare idretter.

SKULLE ØNSKE ALLE FINALER BLE SENDT PÅ VANLIG TV.
Og ikke alle innledende runder i alle mulige idretter……..


TURN kan derimot være et alternativ og kikka såvidt litt i dag og det er jo høyt nivå da,selv om ingen i mine øyne kommer i nærheten av Nadia Comaneci


HVA NESTE UKE BRINGER VET JEG IKKE MEN PLANEN ER VEL Å TRENE FOR Å KUNNE LØPE FORTEST MULIG PÅ EN 5KM DEN 14 AUGUST.
Men hvordan jeg skal gjøre det er litt usikkert …….aldri i mitt liv trena for å løpe fortest mulig på en så kort distanse……….

HA EN FIN KVELD OG EN FIN NY UKE.