FRA DAGENS LØPETUR MED PAAL VEGARD GULLIKSEN

SOM ALLE HAR SKJØNT BESTÅR LIVET MITT STORT SETT AV Å VÆRE I GOD FYSISK FORM OG VÆRE 100% TILSTEDE PÅ DET SOM OPPTAR OG INTRESSERER MEG.
Så er det mange ting jeg kan bli mye bedre på og er veldig slurvete med mange ting,men trening,jobb og det å interessere seg for mennesker som trenger litt støtte ,der er jeg 100% tilstede ,natt og dag.

Så er jeg dårlig på sikkert mange ting,men prøver å bli bedre og i sosiale medier har jeg en tendens til «å slenge med leppa» men mener bestemt at jeg har blitt bedre der,selv om jeg måtte rydde opp i en kommentar denne uken.
Pleier å være flink til å rydde opp hvis noen føler seg støtt eller misforstått.
Så er jeg jo ganske «rett frem» og sier det jeg mener om ulike ting og det er faktisk lov i Norge ….det kalles ytringsfrihet.

Jaja nok om det.

PSYKISK SETT GÅR DET LITT OPP OG NED.
Det er vel ganske normalt for alle mennesker så sant de har evnen til empati,noe jeg tror de aller fleste har.
Skal ikke gå så mye inn på det,men f.eks så jeg på Danmark – Finland i går og de som ikke felte en tåre når Christian Eriksen falt om på fotballbanen og vi så at dette stod mellom «liv og død» de bør gå litt i seg selv.

Jeg blir fort rørt av mennesker som får livet snudd opp/ned men allikevel er positive ,selv om jeg vet at de har dager hvor alt er tungt og utad kanskje er mer positive enn de faktiske realitetene.Samtidig blir jeg rørt over «ukjente » mennesker som oppnår deres drømmer……..derfor er mitt favoritt program på TV «talentkonkurranser og i hovedsak American got talent»
Felt mange tårer …ved ulike opptredner …bl.a denne her…..


MEN TILBAKE TIL MIN UKE MED JOBB OG TRENING SOM UANSETT TAR MEST TID.
Sjekka på Strava i sta og har visstnok trent 22timer….javel.

Det var mer enn jeg trodde,men men…….
Så lenge jeg har det kjekt,føler at formen er bra og kan ane en liten fremgang spesielt med joggesko,ja da spiller det jo egentlig ingen rolle om jeg trener 10 eller 30 timer i uka.

Har vel hatt 3 økter denna uka som har overrasket meg.
Torsdagens intervalltrening med Modum FIK hvor jeg sannsynligvis løp bedre enn på mange år til tross for en achillis som har vært litt «bob bob» de 3 siste ukene ,men som jeg nok har kontroll på siden dette er et årlig problem.Gårsdagens rulleskitur på 106km på 5t38min i et forferdelig vindvær,hvor jeg gikk halvhardt og ikke var i nærheten av noe sprekk og som vanlig ikke hadde med meg noe næring…..kun litt vann.
Kunne vært morsomt å sett hvor fort jeg egentlig kunne gått denne runden med cola eller annen energidrikk i rumpetaska.


OG dagens løpetur hvor jeg ikke følte noe form for tretthet etter gårsdagens tur.
Løp riktignok veldig rolig i dag,men var kjempelett i beina .
Følte meg sliten når vi startet,men det var mer psykisk fordi jeg «trodde» en den faktiske realiteten.
Artig å være i såpass god form når man snart blir 55år.
Og jeg mener bestemt at det er fordi jeg har løpt mye intervaller i motbakke ,samtidig vært så å si skadefri og kunnet bevege meg med joggesko til tross for 3 uker med en litt «bob bob» achillis.


UTENOM DETTE ER DET VEL IKE SÅ MYE Å FORTELLE .
Skjer selvfølgelig mye annet hver uke ,noe blir jeg oppgitt av,noe gleder meg og noe gir jeg bare blaffen i ……..
Men jeg er veldig opptatt av at folk skal være ærlige i forhold til meg og ikke tilegne meg noen ting jeg aldri har ment eller sagt.

Uklarheter prøver jeg å rydde opp med en gang.

Samtidig er jeg veldig opptatt av å ha det artig i dagliglivet og på jobb har vi høy terskel og latteren og kommentarer sitter løst……..det er helt topp.

Og så er det alltid artig ,som i dag,å snakke med min onkel Odd Flattum.…..for er det en som kan fortelle historier på en humoristisk måte ,ja så er det han.
Så en time sammen med han hos min mor i dag var som alltid humørfylt.

DA VAR DENNE UKEN SNART OVER.


DENNE SANGEN HØRTE JEG 5 GANGER MENS JEG GIKK PÅ RULLESKI I GÅR(var 4t38min med Bee Gees) OG DA BLE INNSATSEN AUTOMATISK GIRET OPP.
Hvorfor vet jeg ikke,men det har noe med rytmen og styrken i melodien …….HA EN FORTSATT FIN SØNDAG.