Ja jeg veit 😉

ETTER Å HA LØPT EN TUR PÅ MORRAN FØR 13T PÅ JOBB FIKK JEG PLUTSELIG FOR MEG AT JEG SKULLE LØPE EN TUR.
«De gærne har det godt» blir det sagt,men jeg føler meg ikke spesielt gæren,gjør bare det jeg har lyst til,så er det opp til andre folk å mene hva de vil om det.
Og akkurat hva folk mener om mitt liv bryr jeg meg veldig lite om.

SØNDAGENS FØSTE LØPETUR.
Hadde jo som lørdag planer om å starte klokka 7 og løpe 2t i og med jeg skulle begynne på jobb kl 0930,men som lørdag ble det jo ikke sånn 😉
Når jeg ikke fikk rota meg i seng før klokka 3,var det hardt nok løpe ut litt over 8,men men det gikk helt greit bare jeg kom igang.
ETTER JOBB DERIMOT FIKK JEG PLUTSELIG LYST TIL EN NY LØPETUR.
2 grunner til det,for det første når jeg kjørte hjem klokka 2300,tenkte jeg»nå er det flott ute» og når jeg kom hjem og så stuegulvet dekket med medaljer og startnummer tok lysten overhånd og det angrer jeg ikke på.


Klokka 2320 i flott vintevær med kun 10 minusgrader dro jeg ut og hadde null planer på hvor langt og lenge.
Det ble snaue 12km ……litt rufsete forhold selvfølgelig ,litt dauv i kroppen etter mange timer på jobb,men alt i alt en flott tur.

Bildet tatt tidligere i vinter,men det er vel betegnende for forholdene i Modum i dag,snø og trær som har sin fulle hyre med å bære lasten.
DÅRLIG MED BILDER FRA DAGEN I DAG.
Men vi har vel sett mange flotte vinterbilder fra Modum denne helgen,så får bare slenge meg på og si at ,akkurat nå er det flott ute.
Og kulda….ja den blir man jo vant til etter et par dager.

DA BØR JEG VEL KOMME MEG I SENG SNART.
Men er nødt for å ha en time eller to med musikk først 😉
Dagen senere i dag kommer uansett og planene er spikra ,men det tar vi senere.

HA EN FIN DAG.