LENGTER ETTER SOL……BEGYNNER Å BLI LITT BLEIK 😉

DAGEN I DAG STARTET PÅ JOBB ETTER NATTEVAKT.
Rart det der,jeg syns det er kjekt med nattevakter jeg men etter 3 uker ferie og 2 nattevakter de 2 siste dagene var jeg helt «gåen».

FØRSTE TRENINGSØKTA PÅ RULLESKI GIKK HELT GREIT ,MEN RULLESKI ER RULLESKI OM MAN BLIR OFTE LURT .
Skulle stake en tur på ca 15km og gjorde selvfølgelig det,ble rundt 18km ,og på våt asfalt var snittfart på 3.03min/km godkjent og da kan man fort tro at man er i kjempeform,men heldigvis har jeg trent så mye og så lenge at jeg vet bedre ….
Kjente jo på kroppen at det var noe som ikke stemte…..

ANDRE ØKTA I DAG HADDE JEG PLANER OM EN «ROLIG BAKKEØKT» SAMMEN MED BENEDICTE OG MARIELLE.
Ikke at de løper sakte når de tar i,for all del ,men enn så lenge er jeg litt bedre med joggesko……

Men så dukker jo Kristen og Kristoffer Aaby opp og da veit jeg jo hva hode mitt tenker,så da var det bare å prøve så godt jeg kunne å henge med.
Men som jeg antok var formen ikke all verden,eller formen er nok ganske bra men beina var ikke gode i dag og det var den kjedeligste treningsøkta jeg har hatt på veldig lenge .

Alltid moro å løpe med Aaby,hadde ikke noe med det å gjøre ,men når kroppen ikke svarer er det drit kjedelig.

Men men jeg gjennomførte og sannheten er jo at jeg kom lengre på 30min med drag enn noengang ,så formen er der men følelsen og beina var dårlig i dag og jeg ble regelrett løpt i fra,noe jeg liker svært dårlig.
Men det må man regne med en gang i blant……..

ELLERS HAR DAGEN STORT SETT BESTÅTT AV SOVING.
Vært helt utkjørt etter 2 nattevakter,rart det der jeg som kunne før ferien jobbe utallige nattevakter uten at det påvirket formen,men sånn er det etter ferie…….man trenger litt tid på å omstille seg.

FRI OG FERIE NÅ,LYST TIL Å REISE BORT MEN VÆRET SER HELLER DÅRLIG UT.
Jeg er sånn «solslikker» så å dra evt til Tønsberg,Stavern eller andre sørlige steder når det er meldt 18-20 grader og varierende skydekke ,det står jeg nok over med mindre noe skulle oppstå.

Fjellet er uaktuelt,jeg er ingen friluftsmann og syden får vente til denne smittesituasjoen er over og alle regler er borte ,forhåpentligvis til neste sommer.I NATT BEGYNNER OL FOR MEG.
Riktignok har det vært svømming som jeg syns er artig å se….en real idrett.
Og triatlon har jeg sett,men du verden å mye rare idretter og øvelser det finnes………og som jeg har sagt før HVORFOR ER IKKE ORIENTERING OL-ØVELSE???
Er så mye rart for tiden at jeg blir helt matt.…….Golf???? Street skating???? Sandvolleyball???? og mange flere totalt meningsløse idretter ,ihvetfall i OL -sammenheng.

Men nå begynner friidrett ……..det er kult.

HA EN FIN KVELD OG EN FIN NATT.
TROR WARHOLM SKAL LØPE RUNDT KLOKKA 4 NORSK TID.