Må begynne innlegget med å si at det er mange «der ute » i Norge som har større helseplager enn meg ,som sliter hver dag med virkningene av skader og sykdom.
Mange som ikke har noe håp om en bedre fremtid.


Sånn sett i det store perspektiv blekner mine helseplager og er egentlig ikke så mye «å snakke høyt om»,
men for meg er dagens situasjon ille.
Og jeg har skrevet det før,men en person som har en langt alvorligere helsetilstand enn meg sa(ikke ordrett)» alle har sitt å slite med og for hver enkelt er det ille»
Det er ille fordi jeg ikke vet…………skjønner jo at det er noe galt,men hva???? Det plager meg og legger en begrensning som jeg ikke er tilfreds med,


DAGENS HELSESITUASJON
I korte trekk ….medisinert for høyt blodtrykk,skal begynne på medisiner for lavt stoffskifte,tendens til anemi og sjekker det ut samt at jeg ligger i grenseland angående hjerteflimmer og vet ikke pr d d hva som skjer.
Går også på forebyggende kolestrol-medisin,men det er kun forebyggende pga ev arv/gener…….

Skal jeg utdype dette noe mer så blir det at akkurat nå er blodtrykket fint men jeg sliter veldig med svimmelhet og hva det skyldes vet jeg ikke.
Lavt stoffskifte har jeg ikke så mye greie på med vet det kan være en dårlig ting hvis man ikke finner riktig dose medisin ……kan gå ut over både fysiske og psykiske ting,men pr i dag vet jeg ikke noe mer enn at det kanskje er derfor jeg alltid» fryser,har null apetitt og innimellom(ganske ofte) har problemer med avføring……..
Men optimist som jeg alltid er regner jeg med at dette ordner seg ,selv om alt nå er litt usikkert.

Som ei sa til meg på Furumo i dag «du må være forsiktig » og ja jeg føler jeg er forsiktig………noen vil si at jeg kanskje ikke er det,men jo jeg er absolutt forsiktig og har verkenlyst til flere innleggelser akutt eller å styrke med pga dumheter.FLOTT DAG I DAG.
Når jeg sier «flott dag» handler det stort sett alltid om hvorvidt kroppen fungerer på trening.
Hjem fra jobb ca 1130 og ut en kort tur på rulleski kl.12 som planlagt både tidsmessig og løypa.
Og rulleski er uansett helt greit…..lav belastning i forhold til løping.

I kveld var jeg fast bestemt på å tøye grensen litt for «å se» ….altså om jeg fikk vondt i brystet.
Formen var etter forholdene upåklagelig og selv om jeg første 3km hadde mer enn nok med å holde følge(gammelmanns-puls) så skjønte jeg at det ville løsne(erfaring) og siste 2/3 gikk kjempelett og jeg kunne løpt endel fortere om jeg måtte ,så da ble jeg veldig fornøyd.
Tok så 2 x 200m på bane med Ronny etterpå og jeg fikk ikke vondt og det var det viktigste.

Jeg syns all trening er morsomt ,men ingen ting slår løping når en er i form……skate på ski/rulleski kan noen ganger være like hardt og morsomt,men i det store og det hele er det jo løping som sier hvorvidt man er i form eller ikke………løping juger aldri……

VELDIG MANGE UTE OG LØP OG JOGGA PÅ BRUNESMOENE I DAG 🙂