Meldingen var fra en av trenerne til Sølve i fotball «2 mål av unge lovende Hellerud,lagets Lewandowski.

kanskje går han i sine farfars fotspor på fotballbanen,hvem vet?

NÅ ER DET IKKE FOR MEG SÅ VIKTIG HVA UNGENE DRIVER MED ,BARE DE TRIVES MED DET DE GJØR ,MEN SKULLE DE VÆRE VILLIGE TIL Å GI IDRETTEN EN MULIGHET SÅ HADDE SELVFØLGELIG JEG SYNTES DET VAR VELDIG BRA.
Genene har de alle,det er det ingen tvil om og de har de genene jeg hadde som ung ……..sterke,eksplosive, «hissige» og ballforståelse.
Rart det der,for jeg ga meg med fotball som 17-åring men genene ligger vel lagret fra tidlige generasjoner og ikke bare fra min men selvfølgelig også fra deres mors gener og arv.

At jeg valgte langrenn som idrett var vel egentlig å gå vekk fra de genene jeg var skapt med over til noe som måtte trenes opp på en helt annen måte,en lengre vei,men en morsom og utfordrende vei.

NOK OM DET.
Den meldingen reddet mye av dagen min som ellers har vært ganske «dritt» for å si det som det er.


VÅKNET PÅ JOBB SOM SÅ OFTE OG DET ER JO GREIT.
Men jeg liker ikke at jeg pga dissa ribbeina ikke kan gjøre de oppgavene jeg normalt sett gjør ,men men jeg sykemelder meg ihvertfall ikke for jeg er jo ikke syk,bare litt «hemma» i forhold til enkelte ting.
Men det er jo da fint at andre kan stille opp og hjelpe til 👍 så arbeidsmiljøet er jo helt topp.

HJEM FRA JOBB ,SER PÅ VÆRET OG TENKER » I DAG HADDE DET VÆRT FINT MED EN SKITUR».

Det ble dessverre bare med tanken ,for etter å ha gått litt med staver og bevegd meg i ulike stillinger som man gjør når man går på ski,fant jeg fort ut at det «det blir for smertefullt».
SÅ DA LA JEG MEG PÅ SENGA OG SOV I 3 TIMER FØR JEG OMSIDER KOM MEG UT PÅ EN TRIMTUR.
Ikke all verden av belastning ,men jeg var da ute i et par timer og fikk trent 1t styrke etterpå ,litt begrenset pga smerter,men dog.ELLERS HAR JEG VÆRT GANSKE IRRITERT I DAG.
Beskyldninger uten forankring i virkeligheten er det verste jeg vet,men men livet går videre og jeg gidder ikke…………


NÅ FÅR VI VEL TA KVELDEN OG SE FREMOVER MOT EN NY DAG ,POSITIVE SAMHANDLINGER OG SAMTALER,SELV OM VI GÅR EN TID I MØTE SOM KREVER LITT PSYKISK STYRKE I OG MED AT VI FÅR EN LOCKDOWN SOM JEG ANTOK VILLE KOMME FØR ELLER SIDEN.
Trist med alle disse virusene og noen får det ekstra vanskelig ,det er synd,men totalt sett tror jeg vi skal være glade for at vi bor i Norge og har et helsevesen som legger føringer for regjeringen som de lytter til.
Og så kan mange være uenige i tiltakene,sånn vil det alltid være og ja det er viktig og riktig å sette spørsmålstegn ,det fremmer demokratiet.

HA EN FIN KVELD OG NATT.

HER BLIR DET NOK NOEN TIMER FORAN TV`N