Trodde egentlig at jeg var kjent over-alt i Finnemarka,men jaggu fant jeg veier jeg aldri har vært på før under dagens løpetur.

ASKERUDJUVET.
Rett fra jobb dro jeg inn til Dyrbak kraftstasjon for å parkere bilen og løpe opp til noe som heter Askerudjuvet.
Joda ,jeg fulgte en skogsbilvei,HANSELØKKVEIEN oppover Øståsen som planlagt ,kom til et skilt hvor det var bilde av Askerudjuvet,så på klokka og fant ut at det ble jo altfor kort tur hvis jeg skulle til dette juvet nå og så bare løpe ned igjen 😉 Så jeg fulgte skogsbilveien videre,kom så inn på Breiliveien(kan ikke huske jeg har vært så langt inn med joggesko(muligens på sykkel for 30år siden).
Snudde ved et vann som heter Vesledammen.

Reguleringsmagasin for Dyrbak kraftstasjon


Løp så ned til der det var bilde av Askerudjuvet og et uleslig kart,men riktignok «rødmerka løype» ……..løp så nedover åsen og skjønte ganske fort at det ikke ble noe Askerudjuv på meg i dag.
Så jeg dreit i hele juvet,løp ned til noen gårder og så langs ØstModumveien til bilen deretter gikk jeg ned til Tyrifjorden og badet.TAR DETTE ASKERUDJUVET EN ANNEN DAG,HELST SAMMEN MED NOEN SOM HAR VÆRT DER FØR FOR JEG GIDDER IKKE Å SURRE RUNDT OG LEITE ……..

ETTER 1 dagvakt og deretter 7 nattevakter måtte jeg dessverre sove litt etter treninga,men nå har jeg fri frem til mandag kl.2300 og tar derfor en tur til Stavanger ,men først en rulleskitur i kveld og så blir det er treningsøkt et eller annet sted før ankomst Stavanger i morra…….enten her i Modum eller et sted på veien mot SørVestlandet.
SÅ FÅR VI HÅPE AT VI SLIPPER Å FÅ BESØK AV «ELLEN» I HELGA,MEN SOMMER OG SOL BLIR DET VISSTNOK IKKE.