Planene i dag var …..svømmehallen,Åmotsenteret for å kjøpe ny jakke(seline) og så leike med søskenbarna……De planene gikk greit.

Jeg var ute å løp en tur før ungene stod opp,9km, og så staka jeg 1t på rulleski mens de var opptatt med leik på kvelden med søskenbarn.

Jeg er ikke helt i psykisk balanse for tia….
hadde 14dager som var jævla tøffe,men heldigvis jobba jeg mye så det gikk bra…..så blei alt veldig bra og jeg ble veldig glad ,så skjedde det ting en kveld som gjorde at den gleden ble veldig forsterket for så plutselig dagen derpå å bli til en forferdelig usikkerhet….og det skal jeg si «det er faen meg helt jævlig»……sliter med negative tanker og stress oppi hue …….ække sånn jeg pleier å være 🙁
Og jeg merker jeg er litt mer amper enn normalt,mye mer fjern enn jeg burde og desverre merker jeg at ungene merker det……..så jeg må bare prøve å ta meg sammen så godt jeg kan. Det ordner seg sikkert til slutt ,sikkert bare fordi jeg er litt sensitiv oven for spesielt en ting for tia,håper ihvertfall det…….men det er ikke så lett å tenke positivt hele tia ,så akkurat nå er det litt slitsomt.