Vikersund

ER litt morsomt å være vitne til folks reaksjoner og deres da klare oppfatninger over min person når jeg i natt la ut såkalt»Direkte sending» på facebook hvor jeg da sitter og synger og så på morran legger ut at jeg tar taxi på jobb 🙂
Skjønner at rykter skal man holde seg langt unna,for når jeg da får melding om «jasså var du drita i natt» og andre meldinger i den banen…..så veit jeg jo det at da sier jo folk detta videre » fy faen Helleru`n var drita i natt» …..

For å gjøre det kort….NEI jeg var ikke drita, jeg hadde ikke drekki 1 flaske med vodka og jeg hadde heller ingen psykiske problemer 😉
Jeg hadde fri fra jobb i 22-timer så etter treninga på kvelden tok 1 øl,1 glass rødvin og 2dl sprit……..og ja jeg sang ,men elsker å synge …….og tar meg ikke selv så høytidelig så om det kommer på NRK eller på facebook eller CNN driter jo jeg i 😉 Bare syns det er fryktelig moro jeg …..
Og grunnen til at jeg tok TAXI var at jeg er dritlei av å gå tur /retur jobb pluss at jeg har hatt noe trøbbel med ryggen de siste dagene.

Sang sikkert denna i natt …….og kanskje tar jeg den nå også 😉Men det som gjorde meg mektig irritert i dag ,var denne overskrifta til TV Modum.På facebook.

Dette er stikk i strid med det idretten i Norge står for og hører ingen steder hjemme for å promotere et idrettsarrangement.
Når jeg kom på kretslaget i langrenn i 1979 eller 80,fikk vi noen sposor-merker og andre merkes som vi skulle sy på overtrekksdressen og deriblant «FOR IDRETT UTEN ALKOHOL»
Akkurat den setningen gjelder også i dag og er et av målene til Norges idrettsforbund at idretten skal være fri for alkohol og andre rusmidler.


Her legges det opp til at publikum skal være berusa i bakken…….hvis man hører sendingen er jo dette helt klart……I min tid når jeg konkurrerte på ski for det meste,men også løping,fotball,orientering og noen få triatlon har jeg aldri vært vitne til promotering av alkohol.
Knapt nok et reklameskilt.

Og for å si det i samme slengen «når jeg var aktiv ,rørte jeg knapt alkohol fra jeg var 20 til jeg var 38år……..egentlig ikke så mye før jeg var 52……….ja jeg har nå hatt litt trøbbel med rus,men har vært åpen om det og det er ikke noe problem,og skulle jeg mot formodning trene for å gå skirenn igjen ,bli trener eller få andre oppgaver innen idrett så hadde jeg tatt sterk avstand fra alt som har med alkohol å gjøre og ihvertfall under en konkurranse om det er som tilskuer eller aktiv.

Ikke for å skryte eller noe,men jeg tror vel det ikke er så mange i Norges land som har deltatt i så mange konkurranser sommer som vinter som meg og vært på så mange ulike plasser rundt omkring i Norge…….noen er det sikkert for all del,men poenget mitt er at dette var langt under beltestredet av hva de nå heter for noe «stiftelsen Vikersund hoppsenter» …….en overtredelse jeg mener bør få konsekvenser.

Så jeg ble så provosert at jeg sendte en mail til Norges Idrettsforbund og Norges skiforbund.
Detta er helt uakseptabelt når vi vet at i Norge i dag er det så jævla mange som sliter med alkohol og rus og når da Raw Air i Vikersund promoterer alkohol ….faen heller ,da er det noe de har gått glipp av i konteksten til Norges idrettsforbund.Så jeg sitter her i Geithus, er opprinnelig fra Vikersund og har vært i hoppbakken under utallige renn fra jeg var liten, og håper at flest mulig boikotter RAW AIR i Vikersund så sant arrangøren ikke går ut med en beklagelse og at dette tilbudet blir droppet.

Greit at det skal være en folkefest,men det kan promoteres på mye smidigere måte innenfor konteksten til Norsk idrett .

ELLERS HAR DAGEN VÆRT SOM VANLIG MED JOBB OG TRENING.
Pga denna ryggen og fordi jeg ikke kom meg til skiløypene på Øståsen så tok jeg en staketur på rulleski,bare for å være litt ute og føle at en trente 😉
Gikk jo også hjem fra jobb i dag ,det tar jo en snau time,men for meg er jo det ikke trening,har faktisk negativ virkning uten at jeg skal forklare det her og nå 😉

Hvis nå noen lurer på hva jeg spiste til middag i dag ,så var det rett og slett kylling i en eller annen saus «tikka masala»
Da veit dere det også 😉

Nå skal jeg rett og slett sette på You Tube og se på det jeg liker best å se på…….ukjente folk som har store talenter…….da hender jeg at jeg griner litt……kanskje i kveld også 😉