JEG KAN KLAGE MYE PÅ ULIKE TING I SAMFUNNET,JEG KAN VÆRE UENIG I MYE .MEN JEG HAR DEN EVNEN TIL Å ROSE DE SOM TRENGS Å ROSES OG SE DE SOM TRENGER LITT EKSTRA STØTTE OG SÅ SKULLE JEG ØNSKE JEG HADDE KUNNET HJELPET FOR SOM SLITER MER ENN DET JEG KAN I DAG.
Når jeg kom hjem fra jobb i dag følte jeg meg veldig glad og fornøyd,formen føltes veldig fin og jeg hadde både pratet med arbeidskolleger direkte og via messenger .Traff venner på butikken før jeg kom hjem fra jobb så alt var ganske så fint.
Planene svirret i hode …….dette blir en flott dag og været er jo ganske så fint også.MEN SÅ BLIR MAN INNHENTET AV REALITETENE.
Sjekka kontoen pluss 2kroner.,HVA FÅR MAN GJORT MED 2 KRONER? Ikke en dritt…………
Og når jeg fikk roet meg ned kjente jeg hvor sliten jeg egentlig var,så jeg sovna og sov i 3 timer.
Så da ble det verken rulleskitur rundt Tyrifjorden ca 110km eller å bidra til noen som helst på noen måte.


PÅ ET TIDSPUNKT SYNS JEG LITT SYND PÅ MEG SELV.

Men så kom jeg på hva jeg jobber med og hvem jeg kjenner som sliter med mye alvorligere ting enn en skral bankkonto og en sliten kropp.
Så da er vel ikke livet så verst allikevel……

Å JA JEG HAR INGEN PROBLEMER MED Å SKRYTE AV FOLK PÅ SOSIALE MEDIER ELLER DIREKTE UNDER 4 ØYNE,ELLER SENDE MELDINGER TIL FOLK SOM JEG TROR TRENGER LITT STØTTE OG/ELLER ROS.
Så får jo folk tro og mene hva de vil om det……..
Sist jeg skrøyt av noe på sosiale medier var når jeg delte et innlegg fra BP ……ei ung jente eller dame om man vil som jeg har stor respekt for som medarbeider og den siste meldingen på var til ei som har slitt med sykdom i mange år og tenkte at «litt gode ord kan jo ikke skade i en vanskelig situasjon»
DET HANDLER OM Å BRY SEG .
Jeg er absolutt ikke noen verdensmester på det,men gjør så godt jeg kan.

Når folk som liker å være i aktivitet blir skadet er jeg rask med å gi dem tips og veiledning,fordi jeg har tross alt prøvd å ha en kropp som fungerer best mulig så lenge jeg kan huske og har gjennomgått mange ting .
Mulig jeg kan oppleves som litt intens ,men det er bare godt ment.
Når man gjør at noen føler det litt intenst så skjer jo en av to ting…….og alle vet jo hva det er,men det blir jo opp til hver enkelt å avgjøre,men jeg er sånn som vil at ting skal skje «helst dagen før» 😉
Men jeg mener bestemt at de aller fleste jeg henvender meg til har godt av å lytte litt til det jeg sier.……..jeg hadde aldri henvendt meg til noen hvis jeg ikke var overbevist selv at jeg hadde noe å bidra med.

SÅ JA LITT PEILING HAR JEG PÅ ULIKE TING OM DET ER FYSISK ELLER PSYKISK.
Så får jo da folk tro hva de vil om det,men jeg blir litt lei av å høre at jeg kun gjør det for «at det er fine damer osv» …..gir faktisk tips til mannfolk også .

OGSÅ VET JO ALLE AT JEG SER PÅ TING MED ET KRITISK BLIKK ,ALT FRA IDRETT TIL NASJONALE OG LOKALE SAMFUNNSSPØRSMÅL.
Og jeg sier klart fra hva JEG mener,og det må jeg ha lov til siden vi bor i et land med ytringsfrihet.
Satt å så på nyhetene i dag og registrerte at dagens regjering har gjort NOK EN TABBE ,en tabbe som kunne fått veldig uheldige konsekvenser.
Men jeg har for lite greie på detaljene til å «henge noen» ,men når det er sagt syns jeg ærlig talt dagens regjering gjør mye rart.
men hvem som evt skal overta ,det vet jeg ikke for pr.d.d har jeg ikke tiltro til en eneste partileder i noe parti.
Og det er vel knapt et parti som klarer å gjennomføre det de går til valg på,så pr d.d kommer jeg til å stemme blankt……..så får det gå som det går.
Men i Modum bør vi få et nytt styre….jo fortere jo bedre….der er jeg klinkende klar.

MEN JA DET ER MANGE TING JEG VERKEN DELER PÅ SOAIALE MEDIER ELLER MED HVEM SOM HELST,BARE SÅ DET ER SAGT.

DET VAR DAGENS HJERTESUKK.FOR MIN DEL I DAG BLE DET SOVING ,LITT TV FØR EN ROLIG RULLESKITUR.
Siden jeg da fikk realiteten slengt i tryne ,med bl.a mye mer sliten kropp enn jeg trodde ,droppa jeg Tyrifjordrunden og gikk heller en annen runde.

Visste ikke helt hvor langt det var men regnet med et sted mellom 3 -4 timer.…….brukte «væl» 3.5t og da gikk jeg veldig variert i forhold til vær,psyke og inspirasjon.
Været varierte fra sol og flott ,til regn og masse vind……..det kjedeligste var motvind fra Kolsrud-brua til Åmot …..det er kjedelig det, motvind på flatmark ,så da ble innsatsen der etter.
Det artigste var å sjekke den «nye asfalten fra Tingstad til Kolsrudbrua» eller dvs de 2 siste km var jo ikke nyasfaltert da av en eller merkelig grunn…..mulig det har noe med kommunegrenser å gjøre (Modum -Sigdal) ,hva vet jeg,men det så utvilsomt «helt på tryne» ut.

DA ER DET SNART KLART FOR NY NATTEVAKT I MELLOMTIDEN FÅR JEG GJØRE DET JEG LIKER BEST NÅR JEG ER ALENE HJEMME…..


HA EN FIN KVELD.