MANDAG 25 MAI ,DEN DAGEN DET SNUDDE I 2020?
Vi får satse på det.
I dag har det ihvertfall vært strålende vær med over 20 grader på det meste,så å si vindstille og en aldeles nydelig dag for de som har hatt muligheten til å bevege seg eller være utendørs.

SOM VANLIG TRENA 2 GANGER .
Å trene er jo en livsstil for meg.
Trenger absolutt ikke å trene 2 ganger om dagen,men det har bare blitt sånn i det siste og jeg opplever jo at når jeg trener 2 ganger om dagen fremfor 1 gang ,blir kroppen i mye bedre form.
Nå er det jo sånn at hvis jeg «kun» trener 1 gang pr dag ,har jeg lange økter på 2.5 til 4 timer men når jeg fordeler de timene på 2 ganger om dagen har det positiv virkning på formen,og siden jeg bare har meg selv og jobben å ta hensyn til,så er det jo greit .

RETT FRA JOBB OG INN I DE DYPE SKOGER.

Holleia en mandags formiddag.

Dagens første økt ble utført i Holleia……planen var å ta 10 turorienteringsposter,men når når hode ikke var med etter mange nattevakter på rappen og jeg ikke hadde med kompass ble det bare 3 poster gitt 😉 Men men var ute i 1t45min så det var helt greit.

DAGEN ANDRE TRENINGSØKT BLE DET LITT MER SVUNG OVER.
Staketur på rulleski 20 grader,kun iført shorts og PINK på øret,da måtte det bli litt action etterhvert,og det ble det 😉
Moro å stake litt fort …..