HER GÅR DET SOM VANLIG I JOBB OG TRENING.
De 2 siste dagene treningsmessig har vært fysisk og psykisk krevende så da hjelper det at man kan kle seg lett og nyte været,så får formen bli bedre når jeg får sovet litt mer enn 3-4 timer på dagtid 😉

SOM MIN ONKEL SA I DAG»DET KUNNE VÆRT ET HALVMETER SNØ OG DET ER DET VEL BARE GJERMUND SOM HADDE VÆRT FORNØYD MED»
For 20-30år siden,ja……..da lengta jeg etter snøen på denne tiden av året og reiste «land og strand» rundt for å få gått noen mil på natursnø.
Men i 2020 er jeg like glad med hele snøen og for min del kunne det vært bart hele året,men jeg skjønner jo de unge som satser på vinteridretter ,at nå må vi snart få litt kuldegrader,snø og is.

SÅ LENGE JEG FÅR TRENA OG ER I SÅNN NOENLUNDE FORM ER JEG FORNØYD OG SELV OM DE 2 SISTE DAGENE HAR VÆRT LITT TUNGE KOMMER JEG MEG UT PÅ TRENING OG VEDLIKEHOLDER KROPPEN.
Det er vel tross alt det viktigste for meg nå selv om jeg kanskje langt der inne har et håp om mirakeler,at jeg skal løpe mye fortere eller gå mye fortere på ski enn jeg har gjort de siste årene.
ONSDAGENS TRENING.
Etter våken nattevakt er man jo helt»amøbe» så sover man litt på dagen og våkner og er egentlig enda værre ….trøtt og jævelig,som i går.
Etter mange runder med meg selv dro jeg ut på en løpetur og endte oppm med litt over 15km ….helt greit.
Og siden jeg har ei hoft ,et bekken og et lår som er litt vondt brukte jeg en halvtime på litt lett styrke og bevegelighet etterpå.


DAGENS TRENING….RULLESKI OG INTERVALL LØPING.
Planen i dag var å dra rett hjem fra jobb å legge meg i senga og sove,men på vei hjem ser jeg på termometeret i bilen,12 grader og himmelen er så å si blå da ble lysten til en treningstur for stor,så da var det bare å hive på seg treningstøy og stake en runde på rulleski,kun for å nyte været.
Men det er rart det der.……..totalt mangel på søvn men jeg kunne sikkert gått i 3-4-5t ,dog i rolig tempo.
Rart med de endorfinene.


DAGENS ANDRE ØKT I SHORT .FANTASTISK NÅR KALENDEREN VISER 5 NOVEMBER.
20 bakkedrag av 40 sekunder med en hyggelig gjeng.
Formen var ikke all verden etter lite søvn….eller formen var nok ganske bra men å presse kroppen var det ikke helt dagen for.,en ting er å trene rolig uten søvn med når man liksom skal ta i merker man mangelen på søvn og overskudd,men men uansett er det artig å trene sammen med andre .
Økta ble gjennomført på en helt grei måte.

I NATT HAR JEG FRI FRA JOBB FØR JEG IGJEN TAR FATT PÅ 4 NATTEVAKTER,SÅ DA FÅR MAN NYTE KVELDEN OG FÅ SEG MANGE TIMERS SØVN ETTERHVERT .

YOU TUBE ER NÅ KLAR PÅ TV`N .DET BLIR NOK INGEN LIVE-SENDING MED KARAOKE I NATT ,DESVERRE FOR ALLE SOM SYNS DET ER MORSOMT .


HA EN FIN NATT .