BILDET FRA TIDLIGERE I ÅR.MEN KUNNE STRENT TATT NESTEN VÆRT FRA I DA 😉

JEG PRØVER SÅ LANGT DET LAR SEG GJØRE Å VÆRE MED PÅ FELLESTRENINGER MED JOGGESKO BL.A PÅ LØRDAGER HVOR INTERVALL BAKKEDRAG STÅR PÅ PROGRAMMET.
I natt var jeg på jobb og visste det ville bli vanskelig å rekke treninga kl.11,så oppi hue mitt hadde jeg egentlig lagt dette fra meg,men når jeg 1115 så at med et kjapt skift på jobb,og så jogge ned til Nordre Modum ungdomsskole hvor vi i dag,som veldig ofte,skulle trene,tok jeg sjansen på at jeg rakk 5min med oppvarming før første drag .

Egentlig en idiotisk tanke når det var minus 18grader ,men jeg er bestandig offensiv oppi hue , alt går bare man vil 😉
Uten frokost,dårlig kledd og absolutt ikke uthvilt jogga jeg ned til de andre og fikk vel ca 7minutter effektiv oppvarming med 4 lette stigningsløp 😂
Intervallen gikk selvfølgelig litt «så som så» prøvde 4 ulike taktikker for å løpe lengst mulig på 2min,men uansett taktikk stivna jeg som en stokk etter 1.30min ,men jeg fikk trent intervall med joggesko sammen med 5 andre ,ble stiv og sliten ,så da ble det både ei hard økt og litt sosialt 😊🏃‍♂️🏃‍♀️

FINT KALDT VÆR I VIKERSUND


HJEM,SE SKI PÅ TV,SNAKKE LITT MED NOEN AV UNGENE ,SOVE LITT , SÅ NY TRENINGSØKT OG DERETTER ET PAR TIMER HOS MIN MOR FØR JOBB.
STAKETUR PÅ BRUNES.
Egentlig hadde jeg planer om å stake en runde i Flannumsmarka,men ække så begeistret for tøffe utforrkjøringer med hodelykt så da ble det rolig staking i lysløypa i steden,med skøyteski og klassiske staver.


Kaldt var det ,16-18 minus,men med nye hansker frøys jeg ikke på fingrene.…..det er det kjipeste jeg veit ,å fryse på fingrene,så etter at de hanskene fra 1995 begynte å få noen småhull på tomlene fiksa jeg et nytt par og de var helt greie.

KJEKT Å HA BARNDOMSHJEMMET 50M FRA LYSLØYPA.
Da kunne jeg stikke innom muttern rett etter treninga og legge meg i badekaret.
Manglet riktignok champagne og vakre damer 🤔 men siden jeg skulle på jobb får jeg ta det en annen gang 😜

DA ER DET PLUTSELIG SØNDAG ,JEG ER PÅ JOBB OG SATSER PÅ EN LØPETUR MED EN GJENG LITT SENERE I DAG.

HA EN FIN NATT MED ELLER UTEN CHAMPAGNE 🥂