HOVLANDSVARDEN 675M.O.H.

SKITUR I SLUSH OG SØRPE FRA HEGGESJØVEIEN I GÅR.
Jeg liker å gå på ski ,egentlig på allslags føre ,men alltid vært begeistret for reint rødklister-føre når det gjelder klassisk.
Pleier jo da å medføre tyngre forhold og godt feste,men i går var det endel tyngre forhold enn favoritten,men men, hadde om ikke annet godt feste.
Men å bruke 3t10min på 34km er i overkant lang tid.2 LØPEØKTER I DAG.
Hjem fra jobb klokka 10 i dag og fri helt til i morra tidlig og siden jeg skulle løpe intervall på kvelden ,måtte jeg finne på noe på formiddagen.

Så da tenkte jeg»hvorfor ikke opprettholde det å tørre å gå trappene i skiflyvningsbakken»?
Da ble det det og merkelig nok hadde jeg ingen frykt i dag,mulig det hadde noe med at jeg hadde gjort det en gang før og skulle sette ny pers 🤔
Så måtte jeg være litt smart å ikke gå for fort sånn at det er mulig å stadig sette nye perser ,så 9.40min opp i dag kan nok senkes endel utover sommeren…….hvor mye gjenstår å se.LØPETRENING BAKKEINTERVALL I KVELD MED EN LITEN KOHORT.
Kohorten ble stadig mindre jo nærmere treningen det kom og til slutt var det bare 2 født på 60-tallet som dukket opp 🤔
Er det jeg sier, de som er født og oppvokst på 60- og 70-tallet 😂
Blei ei helt grei økt….20x40sek P70sek .
Ett eller annet har skjedd etter de ribbeinsbristene ,er kortpusta og når det kommer til et visst punkt pulsmessig,stopper det helt opp 🤔
Men men ble sliten og stiv ,klarte å gjennomføre ,så da må en være fornøyd.ETTER DEN ØKTA GJENNOMFØRTE JEG VEL 1 TIME SUEGULVS-STYRKE.

FREMDELES VONDT I RIBBEINA OG MUSKULATUREN RUNDT.
Det får jo bare ta den tiden det gjør,men er nå snart 3 uker siden og det å nyse,hoste,puste tungt og gjøre enkelte bevegelser er smertefullt.

Men men regner med ingen indre organer er skadet selv om jeg har hatt jævla mye smerter i mellomgulvet de siste dagene muligens fordi jeg unngår å puste med magen,men det kan også skyldes noe sånne tarmgreier jeg får innimellom🤔 .
Jaja uansett,alt går over ………

DA FÅR EN …….JA SI DET …IKKE MYE Å GJØRE I DISSE VIRUS-TIDER,MÅ UNDERHOLDE SEG SELV FOR DET MESTE,SÅ DA BLIR DET VEL MUSIKK DA UTOVER DE SENE TIMER .

HA EN FIN KVELD