Først….takk til Tore Bye,at jeg fikk sitte på opp til Sponevollen og til muttern som kjørte meg til Vikersund sånn at jeg fikk handla i kollektivtransportens stadige fravær i Modum.

LENGSEL,HÅP OG GLEDE ER DAGENS ORD 😉

Når man kommer opp i min alder,rundt 30 😉 begynner man liksom å bli voksen og mange ting betyr mer enn de gjorde før da alt var en selvfølge.

LENGSEL
Vi nærmer oss Jul-aften og selv om ikke jeg er kristen eller heller har noe som helst tro på det som står i Bibelen,så er jo Jul noe spesielt og en tradisjon.
Samtidig føler jeg at tradisjonen og julestemningen har blitt veldig utvanna…..mulig det er fordi jeg har blitt eldre,mange av mine nærmeste som skapte denne tradisjonen for meg i familien er borte og så er det nå en gang sånn at jeg har 4 barn ,men de bor ikke hos meg…….så alt blir liksom noe annet og ikke så nært og kjært som før.
Før i tiden var jo JUL ,skiturer,mange skirenn ,familiesammenkomster og Jul-aften ,annet hvert år hjemme og hos mine besteforeldre på morssiden.
For all del,vi har aldri hatt noe dårlig forhold med besteforeldrene på farssiden,men det ble bare sånn….
Nå er jo de fleste av disse borte og som jeg sa………4 barn langt vekk…….så blir alt annerledes.
Men for ungene mine i dag, vil det nok være samme følelsen for JUL sånn som jeg hadde det,men innholdet er annerledes.

GLEDE
Julegaver skaper forhåpentligvis GLEDE hos alle,så heldigvis hadde de søndagsåpent i Modum i dag og jeg fikk handlet noen julegaver ihvertfall…….Selv om jeg er glad i å dra til Strømstad og handle,så syns jeg det er fint å kunne dra til Intersport Vikersund(og andre lokale butikker)…..eller som jeg alltid kommer til å kalle butikken «Bottolfs sport».
Det har blitt en Sportsbutikk slik en sportsbutikk skal være,så all ros til Tom Bottolfs med sin drivkraft og til » en av Modums dyktigste og ærligste selgere» Nils Einar Hervig.

GLEDE var det også å gå på ski i dag……..
Helt utrolig……..nede i bygda er det rett og slett møkkavær med regn og tåke…….100m oppover mot Øståsen,er det WINTERWONDELAND.

2t40min staking …..en knalløkt,selv om jeg «hater» å stake…….men med null grader og fallen snø regna jeg med dette var det beste alternativet ……skøyte gikk ikke ann pga at det kun var kjørt med scooter,men det var ikke negativt ment 😉
Og når jeg da merker at jeg er litt i overkant gira,var det bare å utnytte det og kjøre på med knallhard staking 😉

FURUMO SVØMMEANLEGG.
I dag var det også en GLEDE å ta seg en tur i svømmehallen…..deilig det,med varmt,basseng,boblebad og ikke minst 30min i badstua 😉

HÅP.
I have a dream sa Martin Luther King……..han ble skutt…….så jeg skal være forsiktig med å utlevere mine drømmer og håp 😉