Har vel gått noen dager siden jeg la ut en status om mitt liv ,og det er rett og slett fordi jeg sliter litt.
De aller fleste merker det ikke på meg ,men jeg vil tro at de som kjenner meg aller best merker det.

Så er det alltid spørsmål hvor mye en skal utlevere av seg selv offentlig for ikke å bli oppfattet som sytete og teit,men nå er ikke jeg veldig opptatt av å holde ting tilbake og ser vel heller ikke det som noen poeng.

Jeg er verken bipolar,har ADHA eller har andre lidelser å henge dette på,ikke er jeg suicidal heller så det er ingen fare sånn sett, annet enn at jeg rett og slett ikke har det greit når jeg ikke er på jobb eller trener.
Derfor jobber jeg mye,så mye som mulig og er mye i fysisk aktivitet….opptil 5 timer pr dag på det meste.
Jeg jobber av 2 grunner,for å ha noe å gjøre og for å gjøre noe for andre……og så kommer jo pengene hver mnd,men det tenker jeg egentlig ikke på selv om jeg kanskje burde det i større grad.

Følelsen av å være for mye alene og være lite mobil tærer litt på ………og så har jeg 4 barn i Stavanger som jeg pga min mobilitet ser altfor sjelden og selv om telefon ,sms,mms og skype er tilgjengelig blir det noe helt annet enn fysisk tilstedeværelse.
Akkurat nå hater jeg det livet jeg lever.

Det kan bli for mye alkohol innimellom desverre,men alkohol er faktisk en helt grei måte å «slippe og tenke» på…….så lenge man har kontroll og ikke må drikke alkohol hver dag og heldigvis ,så langt har jeg ikke kommet og håper heller ikke at jeg kommer dit.
Jeg gjorde jo et grep i høst for å slippe akkurat dette ,så enn så lenge er jeg ganske oppegående 😉

Det positive er at jeg har idretten,treningen og jobben og at jeg aldri vil utsette meg for å ikke være i god fysisk form……..men som mange har sagt til meg , som faktisk har opplevd dette selv ,er veien ned ganske kjapp og man må hele tiden være på vakt.

Jaja sånn er livet mitt pr i dag……

De 4 siste dagene har gått med til 5 løpeturer,1 skitur,3 treninger på gym2000 og 5 gåturer til og fra jobb……..så fysisk sett holder jeg koken og vel så det.
Søvn derimot blir det lite av……det er nok ikke bra,men jeg håper jo alt dette er forbigående …….
Psykisk sett,har det vært altfor mye tanker,frustrasjoner og irritasjoner samt en følelse av å ikke bli sett,den siste er kanskje den verste følelsen.

I kveld hadde jeg ihvertfall en flott skitur med skøyteski i Finnemarka….der var det kommet 20-25cm nysnø og var fantastiske forhold for enhver som ønsket å gå på ski uansett stilart.
Det var dagen tredje treningstur ………..Nå i natt har jeg fri fra jobb,dvs at jeg nå har tømt ei flaske med vin og 2 liter med sterk-øl……..sånn er det bare…..men det positive er at jeg klarte å ikke kjøpe Vodka …….og har heller ikke tatt ei eneste pille selv om jeg har både det ene og det andre liggende……dog ingenting ulovlig,men drugs….ja…..

Og til slutt….jeg hater og være alene,fy faen så kjedelig men jeg legger jo ikke noe triumf.kort ved å utlevere meg selv….men ærlighet varer lengst,er det ikke det man sier 😉
Folk for ta meg for den jeg er ,og akkurat nå er jeg litt lei ………men ellers har jeg alltid vært en positiv fyr 😉

Så hvis det er noen som tør å synge denna sangen med meg ,er det bare å komme ….låser aldri døra 😉