sola såvidt stått opp og det var minus 2 grader.

BENEDICTE SER JEG PÅ SOM EN AV MINE BESTE VENNER,VERKEN MER ELLER MINDRE.
Det er jo fordi vi trener mye sammen ,prater mye om alt mulig og vil hverandre alt godt ,så når hun måtte ut tidlig i dag var jeg ikke i tvil om at jeg skulle være med uansett om jeg bare kunne være med som støtte.

Det var gledelig igjen å kunne trene med Marielle og så var det hyggelig nytt bekjentskap med Anette og håper jeg bidro til det som var hovedmålsetningen i dag ,være motivator og «løpende trener».
Jeg har mange følgere på treningsappen STRAVA,mange vet jeg hvem er og endel kjenner jeg rimelig godt,men Anette visste jeg ikke hvem var egentlig så det var jo morsomt bare det ,men som sagt håper jeg at jeg kunne bidra med noen tips om både teknikk og trening.

For min egen del.
En grei løpetur innenfor en viss smertegrense,litt vondt var det hele tiden men langt bedre enn på onsdag når jeg såvidt klarte å jogge på 5.45min/km i Hokksund.
Løp de 4 første med Marielle,2 med Benedicte og Mariell og 2 siste med Anette 👍

Godt jeg ikke er skøyteløper ,det hadde vært slitsomt for en stram setemuskulatur 😂 men fint for Geithus IL at skøyteisen er på plass tross dyr strøm for tiden 👍
BLE EN TRENINGSØKT TIL PÅ KVELDEN.
Veldig usikker på hva jeg skulle gjøre men målet var 2-delt ….slite ut setemuskulaturen uten smerte og så tøye før så ise ned og varme opp med vann og varmesalve…….for å kanskje kunne påvikre blodsirkulasjonen litt ekstra.
Så da ble det lett joggetur,styrke for sete/lår og Yoga.


ELLERS HAR JEG TATT DET MED RO.
Fikk en uventet telefon fra ei jeg egentlig ikke kjenner så godt ,men hyggelig når hun sier «vet ikke hvorfor jeg er så ærlig ovenfor deg ,men det føles bare naturlig fordi du er ærlig og sier ting som det er»
Jaja ,jeg har hørt det før ,men sikkert ikke alle som deler samme syn men uansett hyggelig.
Pleier å si det som det er jeg og prøver å sette meg inn i det meste ,de som tåler at jeg er ærlig,rører litt i det mentale/følelsesmessige og sier hva jeg mener syns sikkert det er veldig bra,de som ikke liker det syns sikkert jeg bare er en idiot.
Men sånn er det vel ,man kan ikke ha samme kontakt med alle .

NÅ GÅR JEG INN I EI HELG MED JOBB OG NATTEVAKTER.


BLIR SIKKERT NOE TRENING I HELGEN OGSÅ,MEN HAR INGEN PLANER FORDI JEG IKKE VET HVA JEG ER I STAND TIL.
Så vi får bare ta det på sparket,men hvis noen har lyst på en rolig joggetur (og da mener jeg rolig ,sånn 5.45 – 6min/km og maks 10km) en dag eller en tur opp og ned trappene i Vikersundbakken så kan jeg ihvertfall bli med på det.

HA EN FIN HELG.