Etter en kort Juleferie i Stavanger var jeg tilbake i Geithus og Modum lørdag morgen.
Nå kunne jeg skrevet mye om TOG ,men jeg hater Tog og det vet vel alle 😉 Så jeg lar den ligge.
Prøvde for en gangs skyld å kjøpe en ØL på toget,CB-pils,men fy a meg ……..den smakte helt jævlig og kosta 95 kroner…….skjønner ikke hu dama ved siden av meg som kjøpte 6-8-10 stk ………jaja hu om det 🙂 Kjeda seg hu også 😉

Blir ihvertfall kjempesliten av å ta tog så jeg fikk ikke rota meg ut på trening før klokka 18 og da var det løpe opp til skiløypene på Brunes ca 3km og skøyte 31km og så var det jobb fra 2300 til 1030 i dag….

Hadde kommet litt nysnø så det var veldig trått,dvs dårlig glid ,så de 31km som normalt sett tar snaue 2t ,tok endel lengre tid,men nå skal det sies at jeg var sliten også….

JOBB.
Jeg går jo i en turnus eller dvs akkurat nå gå jeg i 2 turnuser fordi jeg har tatt over alle nattevakter i en annen turnus og i tillegg til det sier jeg alltid ja til å jobbe hvis jeg blir spurt………og det gjør jeg fordi jeg syns det er kjekt…..penger tenker jeg ikke på.
Men jeg skal innrømme at etter den j……. togturen var jeg helt knekjørt på morran i dag.
Joda jeg pleier å være trøtt hver eneste morra på jobb 😉 men i dag var jeg sliten i tillegg……….men som jeg alltid sier «alt går» .
Så kan mange si «hvis du hadde kutta ut treninga…….» ja,jeg skjønner hva som blir sagt,men du veit………trening for meg er terapi og en form for å få mer overskudd………Ja det høres rart ut,men PRØV selv så vil en se at trening hjelper for neste alt……..

DAGEN I DAG.
Gikk hjem fra jobb,snaue 1t, og som sagt var jeg sliten rett og slett…….så en gåtur var egentlig helt greit,selv om jeg ble litt fristet til en løpetur når jeg traff Ronny Losoa som var ute på sin 2-timerstur. Løping er kjekt ……

Hva gjorde jeg så………så litt på TV …….egentlig ikke noe å se på men,så litt ski da…..sprint fra et eller annet sted i Sveits…….uintressangt men dog lett underholdning.

Etterhvert gjorde jeg det jeg hadde planer om…..løpe 3km ,skøyte 20 runder i lysløypa , løpe hjem og trene litt mage og skuldre 😉
Grei sånn jeg……planer blir alltid utført 😉
At det var 8 varmegrader ,holke på veiene og subbete føre i lysløype brydde jeg meg ingen ting om…….
Skal ikke bli verdensmester på ski så bare jeg får gått det jeg har tenkt er det ikke så farlig……..Men jeg har full forståelse for de som satser og vil gjøre det bra i langrenn……..detta vinterværet er i så måte frustrerende.
For 25-30 år siden hadde jeg nok vært rimelig frustrert over et sånnt vintervær.

Nå går jeg inn i ei uke med dagvakter fra 9 til 16………..må innrømme at kveld-og nattevakter er hakket bedre,men men sånn er det……….

Resten av kvelden blir vel å høre på musikk og forhåpentligvis få kontakt med noen kjekke mennesker.
Når en ikke har bil er det greit å ha messenger,skype og diverse andre duppedingser ……kjedelig i lengden ja,men men sånn er nå det……..

Ny uke,nye muligheter ….er det ikke det man sier…..og i morra som Celine Dion synger «A new day has come» .Og mange ,med meg har vel drømmer og håp for fremtiden om det ikke skjer i morra,så kanskje 😉