HVALSDAMMEN TIRSDAG

HVERDAGEN KAN VÆRE MORSOM MEN KAN OGSÅ VÆRE JÆVLA KJEDELIG.
Jeg pleier å få en liten nedtur etter at jeg har vært sammen med ungene,men det er jeg vant til å takle ………..men…….
Akkurat nå heller den vel mer mot jævla kjedelig enn morsom,for høsten har meldt sin ankomst og utenom jobb og trening er det jo ikke stort å ta seg til,for meg vel og merke,når jeg ikke kan sitte på en kafe i 25 varmegrader og prate med folk eller ligge rett ut på ei badestrand……….jeg hater høst uansett om det er strålende sol……det er bare trist ….men nei jeg får ikke psykiske problemer av det ,bare syns det er drit kjedelig og jeg vet jo hva som kommer………kulde,regn,mørke kvelder osv…….

Så da setter jeg likesågodt ny pers i antall timer på jobb denne mnd.
Greit å være på jobb da,beste jobben jeg har hatt for jeg er jo ikke kjent for å være glad i å jobbe så når jeg er på jobb godt over 200t en mnd er det nesten en sensasjon 😉

TRENING ER JEG GOD PÅ.
Har jo fri mange timer på dagtid og i så måte er det flott for meg som liker å trene,men man skal vel ikke stikke under en stol at jeg er i mye bedre form i ferier og når jeg jobber litt mindre, det har med søvn å gjøre,men uansett……….de 2 siste treningsdager.

TIRSDAG.
Løpetur på øståsen og rulleski skate på kvelden.
ONSDAG.
Staking på rulleski rette etter jobb og Joggetur på VestreSpone på kvelden bl.a oppom Hoggvarden eller «Høggvarden» som vi sier i Modum.
Hoggvarden er en utkikkspost som i gamle dager ble brukt til vardetenning for å varsle ufred.
Det går også et sagn om at en forsmådd kjæreste skulle ha danset med partneren utfor stupet ,og ja det er en liten danseplass der.

Rett skal være rett…..trena 35min styrke etter joggeturen.

DA FÅR EN VEL PAKKE SEKKEN OG DRA PÅ JOBB ……..