Nå syns jeg folk ærlig talt må begynne å tenke litt med hjerte ……..
Skjønner jo at folk er forbanna på terrorister og ønsker de død og begravet så fort som mulig,og der er jeg på linje.
Men her er det snakk om barn som lever uverdige forhold i flyktningleire,som har Norske pass og dermed tilhører det Norske samfunn.
De kan ikke noe for at deres foreldre valgte å støtte seg til IS .

Og det å bare sende barna hjem er ikke noen god løsning for terrorister er også vanlige mennesker og har sikkert like mye omsorg og kjærlighet ovenfor sine barn som alle andre og barna trenger foreldre i oppveksten,så lenge foreldrene klarer å ta seg av dem.

Hvis vi ser litt historisk på det finnes det vel i dag mange såkalte «tyskerunger» i Norge som også ble hentet hjem fra Tyskland med sine mødre etter 2 verdenskrig.
Så det blir vel det samme ???

Og så kan vi vel ikke med 100% sikkerhet si at alle de som valgte å støtte seg til IS gjorde det med fri vilje……..det er nok noen kulturelle saker og ting som er annerledes for muslimer enn det er for andre,og om det er bra eller dårlig er ikke min oppgave å finne ut.
Men terrorisme er garantert ikke noe bra og sånn sett finnes det ingen tilgivelse for de som lot seg «verve» av fri vilje,men så spørs det da hvor mange som egentlig gjorde det.

Uttrykk som «komme til Norge og leve på NAV og sosialkontorer» blir for dumt.
Er dessverre mange etnisk Norske som også lever på NAV så ……..Hva er vi egentlig redde for?
Tror vi at barna og mødrene skal lage egne terrornettverk i Norge?
Tror PST har god oversikt i så måte………..er vel bare hevn folk som er i mot at barna skal bli hentet er ute etter…………Hevn,det var sånn vi Nordmenn drev med på i år 1000 det……..det er lenge siden og jeg håper jo at det Norske samfunn har gått litt fremover siden Harald Hårfagre samlet Norge til et rike på slutten av 900-tallet…..

La alle barna komme hjem sammen med sine mødre ,de lever nå et direkte uverdig liv og så lenge de har Norske pass er det vår oppgave å gjøre sånn at de får et best mulig liv og da må vi starte det med å hente de hjem.