lengter etter sol og sommer

SLITER LITT MED Å SE AT DET IKKE ER TO SIDER AV SAMME SAK.
Så derfor får dere det meste av både positive og negative ting både fra trening og livet forøverig rett hjem.
Noe som omhandler jobb og barn er selvfølgelig sensurert bort av både personvern og taushetsplikt.

I DAG HAR JEG VÆRT SLITEN BÅDE FYSISK OG PSYKISK OG VAR PÅ ET PUNKT JEG TENKTE «FAEN HELLER HADDE JEG HATT MYE PENG HADDE JEG BARE STUKKET AV».
De som kjenner meg,vet at jeg aldri stikker av ,men tanken har slått meg flere ganger.

HVORFOR? Ikke noe artig å slite med økonomi hele tia,ei heller å innse at jeg blir eldre og kroppen ikke tåler de samme belastninger som før og nå som jeg går litt halvskadet forsterker jo alt det negative seg.
Jeg bor alene og har «flyktig kontakt» med det annet kjønn og selv om det er moro der og da(man kan ha seg med hvem som helst,når som helst),så er det jo ikke drømmesituasjonen.
Ungene bor «50 mil unna» og kontakten kunne vært bedre,er vel yngste sønn jeg har mest kontakt med for å være helt ærlig ,mye av det er naturlige årsaker selvfølgelig …….de 2 eldste på 15 og 18 ække så opptatt av faren sin,naturlig nok ,Seline på 8 har ikke tilgang til alle duppeditter,heldigvis på en måte,men litt sårt også for jeg vet hun er opptatt av faren sin.
Men men sånn er akkurat det ,men igjen kommer økonomi inn i bilde …..for jeg har mye fri som turnusarbeider men sjelden råd til å reise.
Nå ble det mye «sutring» her,men sånn er det …..ække no vits i å skjule fakta sånn som Norges skiforbund hele tiden gjør i forhold til spiseforstyrrelser.

BLIR IKKE FERDIG MED NSF OG SPISEFORSTYRRELSER.
Årsaken er klinkende klar.
Jeg har hatt anorexi ,alltid vært åpen om det ,og skjønner jo at mange innen langrenn sliter med den problematikken og da å høre og se NSF komme med bortforklaringer og bare pisspreik blir i mitt hode helt håpløst.
Jeg skal ikke skrive mer om dette,alle vet hva jeg mener .

DAGEN I DAG HAR SOM SAGT VÆRT SLITSOM.
Kom hjem fra nattevakt sånn ca 1145 og da var det å prøve å få sovet litt .
Ble vel halvannen time ,og de som har erfaring på dette området vet åssen kroppen er etter søvn på dagtid ,man blir rett og slett «helt sløv,slapp og daff» og man må jobbe med seg selv for å komme seg vekk fra sofaen og Tvn .NÅ ER JO JEG TRENINGSNARKOMAN SÅ JEG KOMMER MEG ALLTID UT PÅ ET ELLER ANNET.
Men jeg skal innrømme at nå,når vi har skrudd klokka til vintertid ,er det ekstra tungt.
Blir jo faen meg mørkt før man «rekker å snu seg».
Fatter og begriper ikke hvorfor man skal veksle mellom sommer- og vintertid,hva faen er vitsen med lyse morninger????
Jeg vil ha lyse ettermiddager og kvelder jeg,uansett om jeg er på jobb eller har fritid.

TRENINGSØKTA BLE EN ALTERNATIV TRENING I DAG.
Siden jeg er skadet har jeg ingen glede av å dra på fellestreninger med intervall på programmet og når hun jeg har trent mest med den siste tiden er i isolat pga covid-19,så fikk jeg finne på noe selv.

TRAPPENE I SKIFLYVNINGSBAKKE ER JO ET GODT ALTERNATIV.
Så da bestemte jeg meg for å gå 6 ganger opp de 1078 trappene med variert intensitet.
Men det var den vintertiden da 👎 blei jo mørkt veldig fort, så da måtte jeg nok engang improvisere ,men det funka det da.
Ble 4 ganger opp hele bakken og 4 ganger opp ovarenna og intensiteten var som følger: runde 1 enkle trinn,runde 2 doble trinn ca 66% ,runde 3 doble trinn hele veien og runde 4 enkle trinn.
Og sånn ble det også i ovarenne selv om jeg kun skimtet trappetrinnene 😂
Blei ei syre-økt og hadde jeg hatt lactat-måler er jeg redd den hadde vist veldig store mengder melkesyre fra runde 2 og ut økta .
Minnet meg egentlig litt om øktene opp Dokkaløypa i «gamledager» hvor syra «var til øra» 3 ganger opp løypa,men pulsen dengang var nok endel høyere,den var nesten maks på hvert drag .det var den langt i fra i dag selv om syra kanskje var like stor.
Blir mye mer monotont å gå i trapper og således få syre veldig fort og side jeg ikke er spesielt lang i beina kommer jo syra fortere i doble trappetrinn,sånn er det bare

TRENA FORØVRIG 45MIN YOGA ETTERPÅ DA .

NÅ LIGGER JEG PÅ SOFAEN OG GJØR MEG KLAR FOR JOBB

HA EN FIN KVELD ,SNART ER DET HELG OG DA HAR JEG FRI 🕺💃