HADDE EN FIN LØPETUR I GÅR OG SER AT DEN MØKKASKADEN I SETE/HAMSTRINGEN BEGYNNER Å BLI BEDRE OG BEDRE.
Så jeg var strålende fornøyd når jeg klarte å løpe et relativt flatt drag i relativ høy fart til å være meg i 2021 uten at hamstringen ble værre.
Når jeg attpåtil fikk «en krone» var det jo bare fryd og gammen og glemmer jo helt at for 30år siden hadde jeg sikkert løpt 50sekunder fortere på de 1.5km 😂

MENS JEG VAR PÅ JOBB KOM FØLGENDE MELDING PÅ STRAVA.
«oh you lost your record» ,og da måtte jeg sjekke det og det er jo nesten fælt å si det,men jeg ble fryktelig irritert å tenkte «faen heller den skal slåes i morra» 😂
Var et langt segment(7.8km) med mange høydemeter og masse trapper(3234) men for meg heldigvis 3 ganger bratt utfor så jeg tenkte det går jo sikkert greit.

Og ja det gjorde jo forsåvidt det men merka selvfølgelig at jeg har tatt noen lange halvharde og noen korte harde,magadrag de siste dagene og med 3t søvn natt til i dag og uten oppvarming.
Blir jo dårlig med søvn når en ligger å knoter med telefonen og taster med kvinnfolk hele natta 🙈 og oppvarming gadd jeg ikke fordi jeg tenkte
«ærre så nøye a?»


DEN vanskelige mellomrunden.
Før i tia når jeg gikk vanlige langrenn var det stort sett alltid 15km og som regel 3x5km og mellomrunden var alltid den vanskeligste.
Åpna alt jeg kunne første 5 så gikk farta som regel litt ned på de neste 5 for så å gå siste runden raskest…….nå snakker jeg om skate,for i klassisk hadde jeg aldri selvtillit på så korte renn som 15km, mens derimot de som var over 1.5t ,der hadde jeg rimelig kontroll.
Nok om det……..STARTA ØKTA OG MÅLET VAR UNDER 1T .


Ække så veldig god i disse trappene men kom meg opp på 9-tallet hver gang og som jeg trodde,mellomrunden var den dårligste.(9.10-9.49-9.15)
Det har kun noe med psyke å gjøre for det burde vært mulig å gå jevnt opp for hver gang,men en begynner jo å tenke»hvis jeg blir stokk stiv nå kommer siste draget til å gå veldig smått»
Hadde sikkert ikke gjort det,men det blir ofte sånn i tankegangen.

NEDOVER har jeg kontroll og det gikk helt greit og så jo på rundetidene og nedoverløpingen at jeg må tross alt ha blitt endel bedre til å løpe de siste årene igjen for jeg var kun få sekunder(14) bak min egen stravarekord fra Vingen og ned uten at jeg rulla og slapp på noe spesielt selv om jeg ser at pulsen var høy…….hadde mye å gå på .
Tipper nærmere minuttet hvis jeg ruller skikkelig og ikke tenker.

Så det blir vel det neste så sant is og snø lar vente på seg…..og rumpa blir 100% …….maksdrag nedover er kjempeartig når man har teknikk til det.

DETTA BLE EN VELDIG LANG FORTELLING(som vanlig).
Ei på jobb spurte om jeg ble sliten 🙈

Hu skulle bare visst 😉 verste er jo låra,høy puls er bare moro når en trener hardt,men sure lår 😮 det kreves litt trening og mye psyke for å gjennomføre.
Er bare å prøve 😉


TRENA VEL CA 1T STYRKE ETTER DENNE ØKTA FOR SKULDRE,MAVE OG HOFTER.


ELLERS I DAG HAR JEG VÆRT PÅ JOBB ,AKKURAT KOMMET HJEM.
Kunne egentlig vært hjemme for 1t siden,men hyggelig å skravle litt etter jobb med medarbeidere .FOR DEN MUSIKKINTRESSERTE DELEN AV MENNESKEHETEN.
På denne datoen 24.11 for 30 år siden døde den største av dem alle.HA EN FIN NATT OG EN FORTREFFELIG TORSDAG.